پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان

پاسخ مثبت مجلس در مورد واردات خودرو جانبازان بالای ۵۰ درصد

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با تهیه پیشنهاداتی در خصوص لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو اولین گام برای هموار کردن مسیر واردات خودرو برای جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر را برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، از بنیاد شهید و امور ایثارگران، احمد امیرآبادی فراهانی در پی درخواست معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای کمک مجلس برای تسهیل ورود خودروهای ویژه جانبازان پیشنهاداتی را در مورد لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو ارائه داد که امید می‌رود این پیشنهادات با همکاری دیگر نمایندگان تصویب و کام جانبازان ۵۰ درصد به بالا شیرین شود.

در پیشنهادات ارائه شده از سوی امیرآبادی به هیئت رئیسه مجلس شوای اسلامی آمده است: الحاق به کل: وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی موظفند با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران مجوز واردات خودرو مناسب برای جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر را هر ده سال یکبار صادر و اقدام کنند.

تبصره ۱- قیمت خودرو وارداتی تا سقف ۴۰ هزار یورو و با بهره مندی از معافیت‌های گمرکی و سود و عوارض بازرگانی.

الحاق یک تبصره به عنوان تبصره ۸ به ماده ۱۲ قانون: خودروهای وارداتی توسط جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و یا بنیاد شهید و امور ایثارگران و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته به نمایندگی برای افراد مذکور اعم از خودروهای نو و کارکرده که در راستای قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران وارد می‌شوند از پرداخت کلیه حقوق دولتی اعم از حقوق گمرکی و مالیات و عوارض معافند.

الحاق به کل: کلیه حقوق دولتی اعم از حقوق گمرکی و مالیات در خصوص خودروهای وارداتی توسط ایثارگران یا بنیاد شهید و امور ایثارگران و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته اعم از خودروهای نو و کارکرده که در راستای قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران وارد می‌شود با نرخ صفر محاسبه شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار