جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

احتمال آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی

احتمال آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی رسانه‌های صهیونیستی از قوت گرفتن احتمال برقراری آتش‌بس میان گروه جهاد اسلامی فلسطین و رژیم صهیونیستی با وساطت مصر خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست به نقل از مقام‌های جنگی این رژیم ضمن تأیید برگزاری مذاکراتی برای آتش‌بس نوشته هنوز هیچ چیز نهایی نشده است.

پیش از این رسانه‌های عربی گزارش داده بودند مصر، قطر و سازمان ملل به پیشرفت‌هایی در مذاکره با «اسماعیل هنیه» و مقام‌های جهاد اسلامی فلسطین دست پیدا کرده‌اند.

با وجود این، «موسی ابومرزوق» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین دقایقی بعد از انتشار ادعاها در رسانه‌های صهیونیستی در گفت‌و‌گو با شبکه «الغد» گفت: «هنوز به توافق نهایی آتش‌بس در غزه نرسیده‌ایم.»

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه در یک حمله‌ غافگلیرانه تحت عنوان «سپر و پیکان» مناطق مختلفی از نوار غزه را هدف قرار دادند.

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد در این حمله ۱۵ فلسطینی به شهادت رسیدند و بیش از ۲۰ نفر از جمله چند زن و کودک مجروح شدند. رژیم صهیونیستی در این حمله سه فرمانده جنبش جهاد اسلامی و همسران و تعدادی از کودکان آن‌ها را به شهادت رساند.

گفته می‌شود حداقل ۴۰ حمله هوایی به سراسر نوار غزه انجام شده است. گروه‌های مقاومت در مقابل دست‌کم ۲۷۰ راکت از نوار غزه به فلسطین اشغالی شلیک کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار