یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

۹۵ شهید و زخمی در حملات ۳ روزه صهیونیست‌ها به غزه

۹۵ شهید و زخمی در حملات ۳ روزه صهیونیست‌ها به غزه وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که از آغاز حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه از بامداد سه‌شنبه، ۲۵ نفر به شهادت رسیده و حداقل ۷۰ تن نیز مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تداوم حملات جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی در بامداد پنجشنبه و ترور فرمانده ارشد جهاد اسلامی در خان‌یونس، شمار شهدا و مجروحان فلسطینی نوار غزه نیز در حال افزایش است.

 

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که از آغاز حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه از بامداد سه‌شنبه، ۲۵ نفر به شهادت رسیده و حداقل ۷۰ تن نیز مجروح شدند.

 

ساعاتی پیش حمله موشکی رژیم صهیونیستی به آپارتمانی در خان‌یونس، به شهادت ۳ فلسطینی و زخمی شدن چند نفر دیگر منجر شد.

 

رسانه‌های فلسطینی تایید کردند «علی حسن غالی» از اعضای شورای نظامی «سرایا القدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی و برادر او «محمود غالی» و یک نفر دیگر در حمله به خان‌یونس به شهادت رسیدند.

 

«یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم تروریست صهیونیستی نیز در تماس تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا، گفت که تل‌آویو برای یک عملیات و جنگ طولانی با گروه‌های مقاومت در نوار غزه آماده شده است.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، گالانت و آستین درباره تبادل آتش اخیر بین ارتش صهیونیستی و جنبش مقاومت جهاد اسلامی در نوار غزه صحبت کردند.

 

وزارت دفاع آمریکا نیز خبر داد که آستین ضمن تروریستی خطاب کردن گروه‌های مقاومت فلسطینی، به تل‌آویو اطمینان داده که واشنگتن همچنان از حق این رژیم برای دفاع از خود در برابر حملات راکتی بی‌ملاحظه حمایت می‌کند.

 

از سوی دیگر، «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تماس تلفنی با «تساحی هانقبی» مشاور امنیت داخلی تل‌آویو، بر حمایت آمریکا از امنیت رژیم صهیونیستی و آنچه که «حق دفاع از خود در برابر حملات موشکی» از نوار غزه توصیف شده، تاکید کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار