پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

کرملین: مصادره پول روسیه توسط آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند

کرملین: مصادره پول روسیه توسط آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند سخنگوی کاخ کرملین با هشدار به آمریکا درباره مصادره اموال شهروندان روس و انتقال آن به اوکراین، گفت که مسکو به تصمیم انگلیس برای ارائه موشک‌های کروز دوربرد به کی‌یف واکنش مناسبی نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (پنجشنبه) اقدام آمریکا در مصادره غیرقانونی اموال اتباع این کشور را دزدی توصیف کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «مصادره پول شهروندان روسیه توسط آمریکا و انتقال آن به کی‌یف را نمی‌توان بی‌پاسخ گذاشت. این اقدام، دزدی و تجاوز به مالکیت خصوصی افراد است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه روسیه هرگز از مسئله انرژی برای مقاصد سیاسی استفاده نکرده است، توضیح داد: «اما غرب فشار زیادی بر ما وارد می‌کند ولی ما مسدود شدن دارایی‌ها را بدون پاسخ نمی‌گذاریم».

 

سخنگوی کرملین در این‌باره ادامه داد: «مصادره پول شهروندان روسیه توسط واشنگتن و انتقال آن به کی‌یف اعتماد سرمایه‌گذاران را تضعیف می‌کند. این اقدام برای ایالات متحده نتیجه معکوس خواهد داشت».

 

پسکوف در پاسخ به سوالی درباره احتمال مصادره اموال شرکت فنلاندی «فورتوم» در روسیه نیز اظهار داشت: «هیچ تصمیمی برای ملی‌کردن دارایی‌های فورتوم وجود ندارد پس صحبتی هم درمورد پرداخت غرامت به فنلاندی‌ها نیست».

طبق این گزارش، وی درباره احتمال تماس تلفنی بین «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود گفت: «در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای گفتگوی تلفنی بین پوتین و اردوغان وجود ندارد. اما در صورت لزوم می‌توان به سرعت، تماس تلفنی را سازماندهی کرد».

 

به نوشته اسپوتنیک، این مقام روس درباره تصمیم انگلیس برای ارائه موشک‌های کروز دوربرد «استورم شادو» به اوکراین نیز تصریح کرد که کرملین نگاه بسیار منفی در این موضوع دارد و واکنش مناسبی به آن نشان خواهد داد.

 

پسکوف در واکنش به تحولات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان نیز افزود: «روسیه نقش میانجی در قره‌باغ داشته و از هر دو طرف انتظار خویشتن‌داری دارد. ما به تماس با باکو و ایروان ادامه می‌دهیم».

 

وی پیش از این نیز ضمن محکوم کردن اظهارات رئیس اطلاعات اوکراین درباره لزوم کشتار روس‌ها، گفت که اینگونه بیانیه‌ها نشان می‌دهد که رژیم کی‌یف تروریست است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار