عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

رفاه و آزادی، شعاری برای نابودی عراق

بازیانی یک سیاسمتدار کهنه کار کرد عراقی در تحلیل سفر اخیر ترامپ به این کشور این اقدام را اهانتی آشکار به دولت و ملت عراق خواند و گفت بسیج مردم عراق در اخراج نیروهای آمریکایی در عراق دیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۱۱ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 01
کد خبر: ۱۸۳۷
به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بازیانی» دبیرکل جنبش اصلاح و توسعه اقلیم کردستان عراق  تاکید کرد که سفر اخیر رئیس جمهوری آمریکا توهین به حاکمیت ملی عراق بود، اما متاسفانه اختلافات و جبهه بندی های سیاسی مانع از آن است که پاسخ محکم عراقی به چنین اهانت هایی داده شود.

وی گفت: ترامپ عالم سیاست را با میدان مسابقات و زورآزمایی اشتباه گرفته است، سیاست رئیس جمهوری کنونی آمریکا در داخل این کشور و از سوی سیاستمداران آن مورد انتقاد جدی است که ضربات جبران ناپذیری را به وجهه و موقعیت جهانی آمریکا وارد کرده است، از دید ما ترامپ دچار نوعی غرور سیاسی است که با چنین سیاستی، امکان اتمام دوره ریاست جمهوری نیز برای وی مشکل خواهد بود.

دبیرکل جنبش اصلاح و توسعه اقلیم کردستان عراق گفت: با اشغال عراق از سوی آمریکا، سران کاخ سفید از ساخت یک کشور رویایی برای عراقی ها سخن می گفتند اما گذر زمان ثابت کرد که آمریکایی ها عراق را ویران کردند، خلق گروه های تروریستی و حمایت از فعالیت آنها در عراق موجب شده است که عراقی ها آمریکا را یک کشور اشغالگر تصور کنند نه کشوری که بتواند آزادی و رفاه را برای آنها به ارمغان بیاورد.

بازیانی تاکید کرد: در صورتیکه جریان های سیاسی عراق اختلافات داخلی را کنار بگذارند و یک موضعگیری واحد عراقی در این کشور شکل بگیرد، اراده ملت خواستار اخراج نیروهای آمریکایی است و می توان به آسانی به این هدف جامه عمل پوشانید.

این سیاستمدار کرد در ادامه گفت: عراق با شماری از کشورهای منطقه به ویژه با همسایگان دارای روابط مناسبی است و می تواند از طریق چنین روابطی به تامین نیازمندی های خود حتی در زمینه همکاری های امنیتی نیز بپردازد و نیاز به حضور آمریکایی ها و کشورهای غربی با هزاران کیلومتر فاصله از منطقه احساس نمی شود، کشورهایی که حضور آنها مسبب آشوب و فعالیت گروه های تروریستی در منطقه بوده است.

وی در خصوص موضعگیری حکومت اقلیم کردستان هم گفت: اقلیم کردستان تاکنون واکنش رسمی به سفر رئیس جمهوری آمریکا به عراق نداشته است و متاسفانه دولت مرکزی عراق هم بر خلاف انتظارات مردمی، پاسخ مناسبی به این اهانت آشکار ترامپ نداشته است، اما سیاستمداران و شخصیت های کرد به بیان دیدگاه های خود در این خصوص پرداخته اند و این سفر را نقض حاکمیت عراق خوانده اند.
ارسال نظر
آخرین اخبار