آخرین جزئیات افزایش حقوق کارمندان در نیمه دوم ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۵/ نیم‌سکه ۱۴۲ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۱۲ مهر ۱۴۰۵/ دلار به کانال ۲۶۰ هزار تومان برگشت + جدول جدول قیمت نقره امروز یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ دستور پزشکیان به ایجاد کمیته تثبیت قیمت کالا‌های مشمول کالابرگ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ / افت ۵ میلیونی سکه امامی افزایش قیمت برق در راه است؟ شارژ کارت امید مادران تا چند ساعت آینده آخرین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ زمان دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد + جزییات جزییات جدید برنامه خاموشی برق در زمستان ۱۴۰۵ جدول قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ حراج شمش طلا ۱۴ مهر ۱۴۰۵؛ شرایط خرید و مبلغ وجه‌الضمان اعلام شد همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۵ به کجا رسید؟ | آخرین جزئیات پرداخت

اکونومیست: گرانی انرژی در اروپا بیشتر از همه‌گیری کرونا تلفات داشت

اکونومیست: گرانی انرژی در اروپا بیشتر از همه‌گیری کرونا تلفات داشت نشریه اکونومیست در گزارشی نوشت که افزایش افسارگسیخته بهای انرژی در اروپا طی زمستان گذشته بیشتر از همه‌گیری کرونا در این قاره تلفات برجای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر در گزارش این نشریه انگلیسی آمده است: بهای بالای انرژی می تواند به قیمت جان انسان ها تمام شود. این مساله مردم را از گرم کردن مناسب خانه منصرف می کند و زندگی در شرایط سرد هم خطر مشکلات قلبی و تنفسی را افزایش می دهد.

اکونومیست در ادامه می‌نویسد: در نوامبر گذشته پیش‌بینی کردیم که افزایش بهای برق ممکن است بین ۲۲ هزار تا ۱۳۸ هزار کشته برجای بگذارد و متأسفانه به نظر می رسد که پیش بینی ما درست بوده است.

این نشریه اقتصادی با بیان اینکه میزان تلفات در اروپا طی زمستان سال گذشته بیشتر از حد انتظار بوده است افزود: آمارها نشان می‌دهد که بین ۲۸ کشور اروپایی ۱۴۹ هزار نفر در بازه زمانی نوامبر ۲۰۲۲ تا فوریه ۲۰۲۳ بیش از دوره مشابه سال قبل جان خود را از دست داده‌اند. این میزان ۷.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در میان کسانی که در زمستان گذشته جان خود را از دست دادند، نزدیک به ۶۰ هزار نفر به عنوان مرگ ناشی از کووید-۱۹ ثبت شده است. کاهش یک درجه‌ای میانگین دمای هوا نیز منجر به افزایش ۲.۲ درصدی مرگ‌ومیر شده است.

بر اساس این گزارش، کشورهای که بیشترین میزان مرگ و میر را داشته‌اند، بالاترین افزایش را در هزینه سوخت تجربه کرده‌اند. اکونومیست نوشت: ما تخمین می زنیم که افزایش حدود ۰.۱۰ یورو به ازای هر کیلووات ساعت به ۲.۲ درصد افزایش تلفات طی هفته منجر شده است. این درحالیست که اگر هزینه برق مانند سال ۲۰۲۰ بود، آمار تلفات ۶۸ هزار نفر کمتر بود.

این درحالیست که فاتح بیرول رئیس آژانس بین المللی انرژی پیش بینی کرده است که بحران انرژی اروپا نه تنها در سال گذشته پایان نیافت، که طی زمستان امسال سخت تر و دشوارتر شود. وی با اشاره به قطع واردات گاز طبیعی روسیه به اروپا، کمبودهای بالقوه ال ان جی (گاز طبیعی مایع شده) و دمای گرم تر از میزان عادی هوا در سال جاری، افزود: اروپا شاید تنها در سال جاری با کمبود انرژی روبرو نباشد و این بحران نه تنها پایان نیابد، بلکه در سال آینده ۲۰۲۳ بسیار دشوارتر از سال جاری بشود.

بحران انرژی علاوه بر افزایش میزان تلفات باعث از دست رفتن میلیون ها شغل در اتحادیه اروپا نیز شده است. به نظر می رسد نشانه های پیامد جنگ اوکراین که به بهانه ای برای اعمال تحریم ها از سوی غرب علیه مسکو تبدیل شد، در قاره اروپا نمایان شده است. نگرانی ها در کشورهای این قاره باعث شده که مقامات تلاش کنند منابع جایگزینی را برای تامین سوخت پیدا کرده و مردم را دعوت به حفظ آرامش کنند./فارس

ارسال نظر
captcha