توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

اختلاف میان اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم روسیه

اختلاف میان اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم روسیه «الکساندر شالنبرگ» وزیر خارجه اتریش بعد از نشست غیر رسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا به وجود اختلافات داخلی در اعضای اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم ضد روسیه و طرف‌های ثالث اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تنش‌های غرب و روسیه بر سر اوکراین ادامه دارد، وزیر خارجه اتریش از تدارک اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه مسکو و طرف‌های ثالث خبر داد.

 

به گزارش خبرگزاری تاس، «الکساندر شالنبرگ» بعد از نشست روز جمعه (دیروز) غیر رسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا به اختلافات داخلی در اتحادیه اروپا در خصوص اعمال تحریم‌ها علیه روسیه اذعان کرد.

 

وزیر خارجه اتریش تصریح کرد: «ما نباید جهان را به سیاه و سفید تقسیم کنیم و بگوییم که همه باید به تحریم‌ها ملحق شوند. ما می‌دانیم که این (کار) غیرواقعگرایانه است اما بین آنهایی که به تحریم‌ها ملحق نمی‌شوند و آنهایی که عامدانه تحریم‌ها را دور می‌زنند، تفاوت وجود دارد».

 

این مقام ارشد اتریشی در جمع خبرنگاران اعلام کرد که اتحادیه اروپا در حال نهایی کردن دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه در رابطه با جنگ اوکراین است.

 

الکساندر شالنبرگ همچنین تاکید کرد که از نظر شخصی او اتحادیه اروپا باید گزینه‌ای برای اعمال محدودیت‌های تجاری علیه کشورهای طرف ثالث که تحریم‌های روسیه را دور زده و به انتقال کالاها و اقلام تحریم شده اروپا به روسیه کمک می‌کنند، داشته باشد.

 

وزیر خارجه اتریش با اشاره به تدارک اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های جدید افزود: «بدون تردید ما مذاکرات سختی درباره کشورهای طرف ثالث پیش رویمان داریم».

 

اذعان این مقام ارشد اروپایی به وجود اختلافات درباره اعمال تحریم‌ها علیه روسیه و طرف‌های ثالث در شرایطی انجام شده که اخیرا برخی رسانه‌ها خبر داده بودند که اتحادیه اروپا درصدد اعمال تحریم علیه برخی شرکت‌های چینی به بهانه کمک به روسیه است.

 

پیشتر، «وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد که این کشور به هرگونه اعمال تحریم اتحادیه اروپا علیه شرکت‌های چینی به بهانه جنگ اوکراین، پاسخ قاطع خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار