سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

عکس/ ماجرای عجیب جوان سوری که دستش شبیه دست حاج قاسم شد

عکس/ ماجرای عجیب جوان سوری که دستش شبیه دست حاج قاسم شد خبرنگار تسنیم در سوریه روایت جالبی از دیدار با جوان سوری که دستش شبیه دست حاج قاسم شده است نوشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار تسنیم در سوریه روایت جالبی از دیدار با جوان سوری که دستش شبیه دست حاج قاسم شده است نوشت که به شرح زیر است:

از اهالی روستای نبل در شمال سوریه است؛ جوانی 36 ساله، سفیدرو، نورانی، لاغر و کمی خمیده، با ریش و موی حنایی، سر به زیر و محجوب و خجالتی! وقتی شهر استراتژیک حلب با یورش تروریستها در سوریه مواجه می‌شود و تقریباً در آستانه‌ی تصرف کامل قرار می‌گیرد، به نیروهای ایرانی که برای نجات حلب رفته‌اند می‌پیوندد. 

وی با یکی از مستشاران ایرانی که به عنوان مسئول اطلاعات کار می‌کند، وارد همکاری می‌شود؛ مستشار ایرانی با گذشت زمان، اندکی در او هوش و خلاقیت و معنویت زیادی را کشف می‌کند و به همین دلیل مسئولیت‌های مهمی به او سپرده می‌شود.

امّا نکته‌ی دیگری بیش از هرچیز در حاج یحیی بروز و ظهور دارد؛ او به مستشار ایرانی گفته بود که دوست دارد یا شهید شود و یا شبیه حاج قاسم شود. 

کشور سوریه , شهید سپهبد قاسم سلیمانی ,

چندی بعد در یکی از ماموریت‌ها خمپاره‌ای کنار ایشان منفجر می‌شود؛ حاج یحیی شدیداً مجروح شده بود و حتی خیلی‌ها گمان می‌کردند ایشان بعید است تا آخر عمر بتواند از روی ویلچر بلند شود امّا الحمدلله اوضاع به نحو دیگری پیش رفت؛ امروز حاج یحیی سالم و سرحال ایستاده و زندگی و مجاهدت می‌کند؛ با یک تفاوت خیلی مهم و خیلی زیبا.به نحو بسیار عجیبی دست راست او مجروح و دقیقاً شبیه همان دست مجروح معروف حاج قاسم شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار