فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده

سفیر عراق: با ایران مشترکاَ از آمریکا بابت ترور فرماندهان مقاومت شکایت می کنیم

سیر عراق درتهران گفت بغداد قصد دارد همراه با تهران از دولت آمریکا به دلیل ترور شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس شکایت کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 31
کد خبر: ۷۲۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «نصیر عبدالمحسن عبدالله»، سفیر عراق در تهران گفت که ایران و عراق به دنبال شکایت از آمریکا به دلیل ترور فرماندهان مقاومت هستند.


شبکه الفرات عراق پنجشنبه به نقل از این دیپلمات عراقی نوشت: «عراق و ایران در اقدامی مشترک یک دعوی حقوقی برای رسیدگی به جنایت آمریکا علیه فرماندهان پیروزی، شهیدان ابومهدی المهندس و قاسم سلیمانی آغاز خواهند کرد.»


سفیر عراق در تهران گفت: «بسیاری از زوار اربعین امام حسین (ع) تصاویر این دو شهید را که از دست دادن آن‌ها خسارت بزرگی نه تنها برای ما بلکه برای همه ملت‌های اسلامی است، با خود حمل می‌کردند».


او تأکید کرد که بغداد این شکایت قانونی و حقوقی درباره اقدام تروریستی آمریکا پیگیر خواهد شد به ویژه اینکه قاتل به جنایت خود اعتراف کرده است.


به گفته سفیر عراق در تهران، کمیسیون دوستی با ایران در پارلمان عراق مصوبه نمایندگان عراق درباره اخراج نیروهای آمریکایی از عراق را پیگیری می‌کند.


۱۵ دی ماه سال گذشته، دو روز بعد از اقدام تروریستی آمریکایی‌ها در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین رئیس الحشد الشعبی، پارلما عراق به طرح اخراج نیروهای آمریکا از عراق رأی مثبت داد و خواستار اجرای این مصوبه شد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار