پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تلاش انگلیس برای تشکیل ائتلافی جدا از آمریکا در خلیج فارس ادامه دارد

سخنگوی نخست‌وزیر انگلیس روز دوشنبه در بحبوحه امتناع کشورها از پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس از ادامه تلاش‌ها در لندن برای تشکیل ائتلافی جداگانه خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر ، در بحبوحه امتناع کشورها از پیوستن به ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارس، دولت انگلیس از ادامه تلاش‌ها در لندن برای تشکیل ائتلافی جداگانه با هدف ادعایی تضمین امنیت عبور و مرور کشتی‌ها خبر داده است.

 

سخنگوی «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس که کمتر از دو هفته از حضورش در این سمت می‌گذرد روز دوشنبه این خبر را اعلام کرده است.

 

به نوشته پایگاه شبکه خبری بلومبرگ، «جیمز اسلک»، سخنگوی بوریس جانسون گفت: «کاری که در حال انجام آن هستیم اطمینان یافتن از تشکیل ائتلافی است که بتواند عبور و مرور ایمن کشتی‌ها در این تنگه بسیار مهم را ضمانت کند.»

 

اظهارات اسلک در شرایطی مطرح شده که تشکیل ائتلاف انگلیس بعد از روی کار آمدن دولت این کشور در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته بود. ایده تشکیل چنین ائتلافی را نخستین بار «جرمی هانت»، وزیر خارجه سابق انگلیس در هفته‌های پایانی حضورش در این سمت مطرح کرده بود.

 

بعد از روی کار آمدن دولت جدید انگلیس، آمریکا هم به طور رسمی از کشورهای اروپایی دعوت کرد به ائتلاف تحت رهبری این کشور با هدف ادعایی تأمین امنیت عبور و مرور کشتی‌ها ملحق شوند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار