صعود دو پله‌ای ایران در تولید علم مرتبط با علوم و فناوری آب-راهبرد معاصر
هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده سند ساماندهی رمزدارایی‌ها تصویب و ابلاغ شد ۲ منطقه رکوردار سرما شدند + جزئیات ثبت نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد پاشیدن اسید به بدن سگ‌ها در بندرانزلی / اطلاعیه محیط زیست  بازداشت کلاهبرداران میلیاردی خرید اینترنتی و برنده شدن خودرو در زنجان در نوزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ جولان ویروس آنفولانزا و کرونا در خراسان شمالی اعلام جرم علیه روسای چند اداره دولتی و کارمندان آنها /دستگیری یکی از روسای اتاق اصناف عضو شورای شهر: ۲۰ درصد از پله برقی‌های تهران خراب و از رده خارج هستند محمد درویش، فعال محیط زیست: ۸ درصد جنین‌ها در ایران به‌خاطر آلودگی شدید هوا مرده به دنیا می‌آیند «ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت

صعود دو پله‌ای ایران در تولید علم مرتبط با علوم و فناوری آب

دبیر ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست اعلام کرد در زمینه علوم و فناوری آب، در بین تمام کشور‌های تولیدکننده علم جهان، با ۲ پله صعود نسبت به سال ۲۰۲۱، در رتبه چهارم ایستاده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۱۴۴
صعود دو پله‌ای ایران در تولید علم مرتبط با علوم و فناوری آب

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشور ایران در بسیاری از زمینه‌های علمی جزء کشور‌های پیشرو و مطرح جهان است. آمار جهانی نشان می‌دهد، رتبه ایران در تولیدات علمی مرتبط با علوم و فناوری آب در جایگاه چهارم جهانی است.

محمد همت، دبیر ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست اعلام کرد: داده‌های جدید نشریافته توسط رنکینگ سایماگو که برگرفته از داده‌های اسکوپوس است، نشان می‌دهد که در حوزه Water Science and Technology در سال ۲۰۲۲ در بین تمام کشور‌های تولیدکننده علم جهان، در رتبه چهارم ایستاده‌ایم. این در حالی است که در ۲۵ سال اخیر، ایران در این زمینه گوی سبقت از ۵۳ کشوری که از ما برتری علمی داشته‌اند، ربوده است. در حال حاضر ایران بالاتر از کشور‌هایی مانند انگلستان، آلمان، کانادا، فرانسه، روسیه، ژاپن، هلند، سوئد، سوئیس، نروژ و بسیاری دیگر از کشور‌ها قرار گرفته است.

همت با اشاره به اهمیت داده‌های اسکوپوس در نظام رتبه‌بندی علم جهان افزود: در سال ۲۰۲۱ رتبه ششم جهان و در سال ۲۰۲۲ رتبه چهارم جهان را در اختیار گرفتیم که افتخار بزرگی است. وارد شدن کشور در بین ۵ کشور برتر جهان در این زمینه، نشان‌دهنده رشد علمی قابل قبول کشور در این حوزه و اراده قوی اساتید، فناوران و دانشجویان در جهت رشد و تعالی کشور است.

وی با بیان اینکه کشور ایران در حال حاضر در اکثر حوزه‌های علمی در جهان صاحب رتبه‌های برتر و یا خوب است، افزود: با توجه به شرایط موجود و جریان قابل قبول تولید علم و توسعه فناوری در کشور می‌توان گفت که از مرحله باور «توانستن» عبور کردیم و در بسیاری از حوزه‌ها، دانشمندان، اساتید، دانشجویان و فناوران در اندیشه «فتح قله‌ها» و بهترین بودن هستند.

دبیر ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست ادامه داد: نقطه کانونی حرکت کشور‌ها به سمت پیشرفت و اقتدار، فهم توانستن و باور واقعی به آن است. جوانان و اندیشمندان کشوری که توانستن خود در عرصه‌های علمی و فناوری را باور کنند، دروازه‌های پیشرفت را فتح خواهند کرد و افق‌های روشنی برای خود و کشور خواهند ساخت./فارس

ارسال نظر