ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ایران رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرد

وزیر علوم گفت: جهش علمی و فناوری بر مبنای عملکرد خواهد بود و آیین نامه را ابلاغ کرده تا علاوه بر تولید علم تحقیقات نیاز محور به خوبی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمد علی زلفی گل وزیر علوم در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گفت: بیش از ۷۸ هزار سند علمی از ایران منتشر و رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرده ایم و با مقالات فارسی در حدود ۱۰۰ هزار مقاله در مجامع بین المللی منتشر شده است.


به گفته وی برج فناوری کشور در حال رشد است هرچند هنوز به پای رشد علمی ایران نرسیده است. نظام سنجش و انگیزش جدیدی را در کشور بکار بگیریم تا خروجی آن سبب شود تا محققان ما ارتقا پیدا کنند.


او ادامه داد: جهش علمی و فناوری بر مبنای عملکرد خواهد بود و آیین نامه را ابلاغ کرده تا علاوه بر تولید علم تحقیقات نیاز محور به خوبی انجام شود.


او افزود: هزینه کردن در فناوری و نوآوری بسیار مهم و با اهمیت و بهترین سرمایه گذاری است و باید از خام فروشی فاصله بگیریم و معتقدم دانشگاه های ما محل تربیت محققان و پژوهشگران است. سرمایه گذاری علم و فناوری بهترین راه برای مرجعیت علمی کشور است.


او گفت: در حال حاضر بیش از ۸۴۰ دانشمند یک درصد بین المللی در کشور داریم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر