ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشید

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشید شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد، انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد با توجه به این که هیچ یک از نامزدها نتوانست در دور اول بیش از ۵۰ درصد آرا را کسب کند، دور دوم انتخابات این کشور در روز ۲۸ مه (هفتم خرداد) برگزار خواهد شد.

به گزارش گاردین، اردوغان پیش‌بینی قلیچداراوغلو نامزد شش حزب مخالف را که گفته بود در دور اول او را شکست می‌دهد، با کسب ۴۹.۵۱ درصد آرا در مقابل ۴۴.۸۸ درصد شکست داد، در حالی که تنها تعداد کمی از آرای خارج از کشور برای شمارش باقی مانده است. 

«احمد ینر» رئیس شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد حتی زمانی که ۳۵.۸۷۴ رای شمارش نشده در خارج از کشور شمرده شود، هیچ یک از دو نامزد مذکور نمی‌تواند اکثریت لازم برای پیروزی در انتخابات را به دست آورد. دور دوم انتخابات در تاریخ ۲۸ مه (هفتم خرداد) بین اردوغان و قلیچداراوغلو برگزار خواهد شد. 

نظرسنجی‌های پیش از انتخابات حاکی از آن بود که اردوغان برای اولین بار در انتخابات ملی در خطر شکست در برابر رقیب اصلی خود قرار داشت.

«سنان اوغان» سومین نامزد پس از کسب پنج درصد آرا به عنوان تعیین‌کننده بالقوه نتیجه انتخابات ظاهر شد. این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه در مصاحبه با مجله آلمانی «اشپیگل» با سوالی درباره احتمال حمایت از کمال قلیچدار اوغلو مواجه شد اما او برای انجام این کار، شرط و شروط گذاشت.

وی به این رسانه غربی اعلام کرد تنها در صورتی از نامزد ائتلاف اپوزیسیون «ملت» (به ریاست کمال قلیچدار اوغلو) حمایت می‌کند که «حزب دموکراتیک‌ خلق‌ها از نظام سیاسی حذف شده باشد». /فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار