نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشید

شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد، انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد با توجه به این که هیچ یک از نامزدها نتوانست در دور اول بیش از ۵۰ درصد آرا را کسب کند، دور دوم انتخابات این کشور در روز ۲۸ مه (هفتم خرداد) برگزار خواهد شد.

به گزارش گاردین، اردوغان پیش‌بینی قلیچداراوغلو نامزد شش حزب مخالف را که گفته بود در دور اول او را شکست می‌دهد، با کسب ۴۹.۵۱ درصد آرا در مقابل ۴۴.۸۸ درصد شکست داد، در حالی که تنها تعداد کمی از آرای خارج از کشور برای شمارش باقی مانده است. 

«احمد ینر» رئیس شورای عالی انتخابات ترکیه اعلام کرد حتی زمانی که ۳۵.۸۷۴ رای شمارش نشده در خارج از کشور شمرده شود، هیچ یک از دو نامزد مذکور نمی‌تواند اکثریت لازم برای پیروزی در انتخابات را به دست آورد. دور دوم انتخابات در تاریخ ۲۸ مه (هفتم خرداد) بین اردوغان و قلیچداراوغلو برگزار خواهد شد. 

نظرسنجی‌های پیش از انتخابات حاکی از آن بود که اردوغان برای اولین بار در انتخابات ملی در خطر شکست در برابر رقیب اصلی خود قرار داشت.

«سنان اوغان» سومین نامزد پس از کسب پنج درصد آرا به عنوان تعیین‌کننده بالقوه نتیجه انتخابات ظاهر شد. این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه در مصاحبه با مجله آلمانی «اشپیگل» با سوالی درباره احتمال حمایت از کمال قلیچدار اوغلو مواجه شد اما او برای انجام این کار، شرط و شروط گذاشت.

وی به این رسانه غربی اعلام کرد تنها در صورتی از نامزد ائتلاف اپوزیسیون «ملت» (به ریاست کمال قلیچدار اوغلو) حمایت می‌کند که «حزب دموکراتیک‌ خلق‌ها از نظام سیاسی حذف شده باشد». /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار