سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

سفیر باکو در تل آویو:روابط دیپلماتیک با تهران را کاهش می‌دهیم

سفیر باکو در تل آویو:روابط دیپلماتیک با تهران را کاهش می‌دهیم اولین سفیر جمهوری آذربایجان در فلسطین اشغالی در مصاحبه با یکی از رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توسعه روابط با تل آویو و کاهش روابط دیپلماتیک با تهران سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر «مختار ممدوف» سفیر جمهوری آذربایجان در فلسطین اشغالی در گفت‌و‌گو با وبگاه «جی ان اس» به افتتاح اولین سفارت این کشور در فلسطین اشغالی در ماه مارس به نشانه شکوفایی روابط دوجانه و کاهش روابط باکو با تهران اشاره کرد.

وی در مصاحبه‌ای از دفتر خود در «تل آویو» گفت، در زمینه روابط دیپلماتیک باکو با ایران گفت: «روابط ما با ایران در پایین‌ترین سطح خود در تاریخ است، اما ما خواهان روابط پایدار با همه همسایگان خود هستیم.»

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان اخیرا چهار کارمند سفارت جمهوری اسلامی ایران را عنصر نامطلوب خواند. یک ماه بعد از اخراج چهار دیپلمات ایران از باکو وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز چهار دیپلمات این کشور را اخراج کرد. این اقدام ایران در پاسخ به باکو در اخراج دیپلمات‌های ایرانی صورت گرفت.

به گزارش جی ان اس، ممدوف در زمینه روابط با رژیم صهیونیستی گفت، روابط سیاسی با با تل آویو بر پایه ای محکم است و قرار است توسعه یابد.

ممدوف گفت: «گشایش سفارت تسریع کننده و ابزاری برای گسترش و عمیق‌تر کردن این روابط است. ما فرصت‌های بسیار بیشتری را در هر دو طرف می‌بینیم.»

وی خاطرنشان کرد که «هرتزوگ» رئیس‌ رژیم اسرائیل قرار است پایان ماه جاری به باکو سفر کند. سفر هرتزوگ به دنبال سفر ماه گذشته «الی کوهن» وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل به باکو انجام خواهد شد.

«جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان اخیرا برای اولین بار پس از ۳۰ سال به منظور افتتاح سفارت باکو در تل‌آویو وارد اراضی اشغالی شد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در جریان دیدار با بایراموف سفر او به فلسطین اشغالی را «تاریخی» خوانده بود.

جمهوری آذربایجان طی سه دهه گذشته روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی داشته و بیشتر تسلیحات و تجهیزات نظامی خود را از این رژیم خریداری می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار