واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

پاشینیان: روابط خوبی با ایران داریم

نخست وزیر ارمنستان روز دوشنبه در مصاحبه با یکی از نشریات جمهوری چک از روابط خوب این کشور با ایران سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 16
کد خبر: ۱۸۴۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «آرمناپرس»، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان در گفت‌و‌گو با مجله «رسپکت» گفت که هدف اصلی سیاست خارجی ارمنستان باید برقراری روابط عادی با همه همسایگان باشد.

وی در این گفت‌وگو تاکید کرد که ارمنستان روابط خوبی با ایران و گرجستان دارد. نخست وزیر ارمنستان افزود که این کشور در حال حاضر تقریبا هیچ رابطه‌ای با ترکیه و جمهوری آذربایجان ندارد و البته این روابط نباید به همین شکل باقی بماند.

اخیرا نیز «آلن سیمونیان» رئیس پارلمان ارمنستان در توییتی با انتشار تصاویر پرچم‌های ایران و ارمنستان کنار هم نوشت: «ایران همسایه هزار ساله ماست، ایران دوست ارمنستان است. این دوستی ادامه خواهد داشت»(جزئیات بیشتر).

به گزارش آرمنا پرس، پاشینیان در ادامه این مصاحبه توضیح داد:«به دلیل تاریخ پیچیده خود، با برخی همسایگان خود روابط عادی نداریم البته تغییر آن برای کشور ما بسیار مهم است. اینبه نظر بسیار ساده است، اما اجرای آن با ده‌ها مشکل همراه است. برخی مشکلات روانی و عملی وجود دارد و هضم چنین پیامی برای جامعه ارمنستان آسان نیست.»

وزیر خارجه ارمنستان نیز اخیرا ضمن قدردانی از موضع اصولی و صریح جمهوری اسلامی ایران در قبال تمامیت ارضی ارمنستان، آمادگی این کشور را برای تقویت روابط با تهران را اعلام کرد.

«آرارات میرزویان» وزیر خارجه جمهوری ارمنستان گفت: « معتقدیم مشکلات بین کشورهای منطقه باید از طریق گفت‌وگو و نفی استفاده از زور حل شود. از موضع اصولی و صریح ایران در قبال تمامیت ارضی ارمنستان قدردانی‌ می‌کنیم. درباره همکاری‌ها در چارچوب‌های دو و چندجانبه گفت‌وگو کردیم و آمادگی را برای تقویت روابط اعلام کردیم.

وی گفت: «ادامه و تکمیل پروژه‌های مشترک را مورد گفت‌وگو قرار دادیم. درباره همکاری با ایران در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای اهمیت قائلیم.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار