حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

دولت ترامپ تلاش کرد «رند پال» را مقصر شکست در دیدار با ظریف معرفی کند

مقام‌های دولت آمریکا بعد از افشای شکستشان در دیدار با وزیر خارجه ایران تلاش کرده‌اند سناتوری که مأمور برقراری این دیدار بوده را مقصر معرفی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر ، مقام‌های دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با یک رسانه نزدیک به نومحافظه‌کاران در این کشور تلاش کرده‌اند «رند پال»، سناتور آمریکایی را مقصر شکست در دیدار با «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران معرفی کنند.

 

پایگاه «واشنگتن‌فری‌بیکن»، از رسانه‌های تندرو و نزدیک به جریان نومحافظه‌کار آمریکایی تلاش پال برای برقراری دیدار میان ظریف و ترامپ را «طرح دیپلماتیک دقیقه نودی برای کاستن از فشارها علیه ایران» تعبیر کرده است.

 

مجله نیویورکر بامداد شنبه گزارش داده رند پال تلاش کرده دیداری میان ترامپ و ظریف در اتاق بیضی کاخ سفید ترتیب دهد اما ظریف حاضر به شرکت در این دیدار نشده است. واشنگتن‌فری‌بیکن نوشته مقام‌های دولت ترامپ تصویر متفاوتی از این ماجرا ترسیم کرده‌‌اند. آنها می‌گویند اقدام رند پال، حرکتی یکجانبه بوده که با مقام‌های اصلی در دولت ترامپ هماهنگ نشده و تا اندازه‌ای به دلیل همین عدم هماهنگی به شکست منجر شده است.

 

یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شده که تلاش دیپلماتیک رند پال از طرف مقام‌های ارشد دولت ترامپ مجاز نبوده است. او گفت: «مشخص است که تلاش سناتور پال به دلیل آنکه دیداری میان رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران ظریف برگزار نشد به شکست منجر شد و حالا ظریف تحریم شده است.»

 

یک منبع دیگر می‌گوید: «مقام‌های ارشد آمریکایی کمک به برقراری چنین دیداری یا همراه بودن با آن را تکذیب می‌کنند. پال فقط با مایک پامپئو تماس گرفت تا او را مطلع کند-همین.»

 

روایتی که واشنگتن‌فری‌بیکن مطرح کرده با آنچه در مجله نیویورکر آمده متفاوت است. این مجله نوشته بود پال قبل از ترامپ اجازه گرفته بود و بابت آن چند هفته با او و دستگاه وزارت خارجه آمریکا در حال رایزنی بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار