سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست

ایران هیچ وقت در امور لبنان دخالت نکرده است

نماینده پارلمان لبنان ادعای دخالت ایران در امور کشور‌های منطقه را رد و تصریح کرد: هیچ وقت لمس نکردیم که ایران در امور سیاسی گروه‌های مقاومت و حزب‌الله لبنان دخالت کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر،  سیدحسن فضل‌الله نماینده پارلمان لبنان در دیدار تعدادی از مدیران، سردبیران و فعالان رسانه‌های ایرانی، قدرت و نفوذ و حضور رژیم صهیونیستی در منطقه را در حال کاهش ارزیابی کرد و گفت: تحولات داخلی رژیم صهیونیستی به خاطر شکست‌های خارجی اسرائیل در لبنان و غزه است. 

وی افزود: صهیونیست‌ها دیگر قدرت تحقق آرمان‌های خود را ندارند و سربازان آنها از خدمت فرار می‌کنند و جرأت جنگ ندارند. 

نماینده پارلمان لبنان با اشاره به عدم حمایت اعراب از مردم فلسطین در گذشته یادآور شد: کشورهای عربی فلسطین را تنها گذاشتند‌ درحالیکه اگر حمایت می‌کردند، فلسطینی‌ها این همه هزینه نمی‌دادند.

 

فضل‌الله، تبادل آتش میان نیروهای مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر را یادآور شد و ادامه داد: گروه‌های فلسطینی در جنگ اخیر با هم همکاری داشتند و اتاق عملیات مشترک تشکیل دادند و تقسیم نقش کردند. هماهنگی‌ها در سطح بالایی وجود داشت و معادلات جدیدی در حال تثبیت شدن است.

وی توافق ایران و عربستان را در منطقه و جهان تأثیرگذار دانست و با اشاره به طرح آمریکا و اسرائیل در منطقه و‌ جهان اسلام برای معرفی ایران به‌عنوان دشمن اعراب و جا زدن اسرائیل به‌عنوان دوست کشورهای عربی خاطرنشان کرد: آمریکا و اسرائیل دنبال عادی‌سازی روابط اعراب با اسرائیل و تشکیل ناتوی عربی بودند اما توافق ایران و عربستان طرح آمریکا و اسرائیل را شکست داد.

نماینده پارلمان لبنان، رژیم صهیونیستی را از اولین کشورهایی دانست که از توافق ایران و عربستان ضرر کردند. 

فضل‌الله تأکید کرد که صهیونیست‌ها از توافق ایران و عربستان ناراحت و مردم کشورهای منطقه از این توافق خوشحال هستند.

وی گفت: دولت لبنان و حزب‌الله لبنان هیچ‌وقت با رژیم صهیونیستی مذاکره مستقیم نداشتند و نخواهند داشت. اجازه نمی‌دهیم کسی مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی داشته باشد.

نماینده پارلمان لبنان ادعای دخالت ایران در امور کشورهای منطقه را رد و تصریح کرد: هیچ وقت لمس نکردیم که ایران در امور سیاسی گروه‌های مقاومت و حزب‌الله لبنان دخالت کند. هیچ وقت نگفتند که به چه کسی رأی بدهیم یا ندهیم. ایران هیچ وقت چیزی را به لبنان و حزب‌‌الله تحمیل نکرده است./ برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر