اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

آخرین وضعیت کرونا در ایران/ ۲۹ بیمار جدید بستری شدند

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۸ هزار و ۴۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۸۱۹ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۷ هزار و ۵۴۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۹ هزار و ۴۰۹ دُز رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 18
کد خبر: ۱۸۴۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۱ هزار و ۳۱ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۲۲۴ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۶۴ هزار و ۴۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۸۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۵۷۱ هزار و ۷۶۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر هیچ شهرستان در وضعیت قرمز نیست و ۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۶ شهر در وضعیت زرد و ۳۳۵ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./ ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده