زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

دیدار «زلنسکی» با سران هند، انگلیس و ایتالیا در ژاپن

رئیس جمهور اوکراین در هیروشیما با سران کشورهای هند، انگلیس و ایتالیا دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین که به منظور انجام چند دیدار رسمی در اجلاس سران گروه- ۷ (G- ۷) در شهر هیروشیما به ژاپن سفر کرده است، در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد: با نارندرا مودی، نخست وزیر هند، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس و جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا در هیروشیما دیدار کردم.

رئیس جمهور اوکراین در این خصوص ادامه داد: در دیدارم با سوناک درباره اجرای توافقات حاصل شده در سفرم به انگلیس در ۱۴ ماه می گفتگو کردیم، از رهبری انگلیس در «ائتلاف بین‌المللی جنگجو» تشکر کردم!

وی در خصوص دیدارش با نخست وزیر ایتالیا نیز گفت: در مورد لزوم توسعه ظرفیت‌های دفاع هوایی بین دو کشور از جمله آموزش خلبانان اوکراینی گفتگو کردیم.

«ولودیمیر زلنسکی» که برای اولین بار از زمان آغاز جنگ اوکراین و روسیه با نخست وزیر هند دیدار کرده، تأکید کرد: در این دیدار اطلاعات دقیقی درباره طرح صلح اوکراین ارائه کردم و دهلی نو را به مشارکت در اجرای این طرح، دعوت کردم.

وی با اشاره به اینکه اوکراین به یک بیمارستان صحرایی سیار و کمک برای پاکسازی مین نیاز دارد، گفت: از هندوستان برای حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین در سازمان‌های بین المللی تشکر می‌ کنم.

نخست وزیر هند بر ادامه حمایت های بشردوستانه از اوکراین تاکید کرد و مدعی شد: جنگ روسیه و اوکراین تمام جهان را تحت تأثیر قرار داده، اما من این جنگ را یک موضوع سیاسی یا اقتصادی نمی‌ دانم، بلکه این برای من یک مسئله انسانی است!/مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر