گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش زلنسکی به از دست دادن شهر راهبردی باخموت

«ولودمیر زلنسکی» روز دوشنبه در سخنانی به تحولات اخیر این کشور در از دست دادن شهر راهبردی باخموت اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور اوکراین گفت: «چیزی که در هیروشیما اتفاق افتاد و ویرانی که ما آنجا بوجود آمد، من به صراحت می‌توانم بگویم و آشکارا می‌توانم بگویم تصاویر ویرانی هیروشیما من را یاد باخموت می‌اندازد».

آمریکا تنها کشوری در جهان بوده که تا کنون از بمب اتمی علیه بشریت استفاده کرده و ده‌ها هزار نفر را در شهر هیروشیمای ژاپن به خاک و خون کشاند.

در ساعت ۸ و ۱۵ دقیقه صبح روز ۶ آگوست ۱۹۴۵، آمریکا اولین آزمایش اتمی خود را بر روی شهر هیروشیما انجام داد. بمب اتمی آمریکا، تا شعاع ۲ کیلومتری همه چیز را در دمای چندهزار درجه سانتیگراد ذوب کرد. و تا کیلومترها آنطرف‌تر، تشعشعاتش زمین و ساکنانش را آلوده ساخت و ۲۰۰ هزار نفر قربانی اولین آزمایش عملیاتی سلاح هسته‌ای شدند. طی ۵ ماه پس از انفجار، ۶۰ هزار نفر از عوارض این انفجار جان باختند. بسیاری از قربانیان بر اثر سرطان خون، سرطان پوست و بیماری‌های ناشناخته دیگری جان باختند.

«یوگنی پریگوژین» فرمانده گروه شبه‌نظامی «واگنر» روسیه روز گذشته (شنبه) اعلام کرد که شبه‌نظامیان این گروه، عملیات تسلط کامل بر شهر باخموت را پس از ماهها درگیری شدید به اتمام رساندند که البته تاکنون مقام‌های اوکراینی از جمله معاون وزیر دفاع اوکراین و رئیس‌جمهور این کشور، این خبر را رد کرده‌اند.

باخموت یک مرکز حمل و نقل و لجستیک منطقه‌ای در دونتسک اوکراین واقع شده است که بخشی از منطقه صنعتی دونباس است که اکثر جمعیت آن روس زبان هستند و مسکو عملیات نظامی یکسال پیش خود را به درخواست جمهوری‌های دونباس برای دفاع از آن‌ها در مقابل حملات اوکراین آغاز کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر