جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

وزرای ایران و ویتنام تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

تفاهم نامه همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و ویتنام ظهر شنبه طی مراسمی با حضور دکتر احمد وحیدی وزیر کشور و ژنرال تو لام وزیر امنیت عمومی ویتنام امضا شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، طرفین در جریان این مراسم، بر توسعه روابط همه جانبه، در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی در سطوح بین المللی تاکید کردند.

وحیدی وزیر کشور در این مراسم، با بیان اینکه "ایران و ویتنام سابقه ای طولانی در همبستگی عاطفی و سیاسی دارند"، تاکید کرد، با امضای تفاهم نامه، همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در حوزه های مختلف بین المللی ، اقتصادی و فرهنگی افزایش می یابد.

دکتر وحیدی با اشاره به سطح خوب روابط سیاسی میان ایران و ویتنام و ضرورت افزایش روابط در سایر زمینه ها با این کشور و تمایل جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با آسیا و شرق، تصریح کرد، با امضای این تفاهم نامه دو کشور می توانند همکاری های خوبی را در سطح بین المللی و جهانی و به خصوص مجامع بین المللی با یکدیگر داشته باشند.

وی در ادامه برخورداری تهران و ویتنام را از سیاست مستقل در سطح جهان، یکی از محوری ترین زمینه ها برای توسعه روابط و مناسبات میان دو کشور خواند و گفت، در چنین شرایط و فضایی ما می توانیم همکاری های خوبی را در زمینه های مختلف داشته باشیم و این امر به نفع هر دو ملت ایران و ویتنام است. 

** روابط هانوی - تهران بر اساس اعتماد متقابل است

ژنرال تو لام نیز در جریان امضای این تفاهم نامه، با اشاره به اینکه روابط ویتنام و ایران دارای سابقه ۵۰ ساله است، تصریح کرد، روابط بین هانوی و تهران بر اساس اعتماد دو طرف است و هانوی همیشه روابط دوستانه و همکاری با ایران را بر اساس احترام متقابل ارج می نهد و بر توسعه آن تاکید دارد.

وزیر امنیت عمومی ویتنام با تاکید بر این که امضای تفاهم نامه همکاری میان این کشور با ایران گام مهمی در مسیر توسعه بیش از پیش روابط و مناسبات دو جانبه است، افزود، امروز وضعیت جهان و منطقه شاهد تغییرات مهمی است و همین تغییرات موجب تشدید رقابت بین کشورها شده است و این موضوع تاثیر مستقیم بر افزایش همکاری بین کشورها گذاشته است.

تو لام تصریح کرد، مهم ترین محور در ارتباط با روابط هانوی و تهران این است که این روابط دو جانبه با وجود تحریم ها و برخی چالش های موجود در جهان رو به توسعه است./ برنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار