واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند

رسانه‌های عبری: بازگشت اسد به جهان عرب، به رسمیت شناختن پیروزی وی است

رسانه‌های عبری: بازگشت اسد به جهان عرب، به رسمیت شناختن پیروزی وی است رسانه‌های رژیم صهیونیستی ضمن ابراز نگرانی از خیز بزرگ سوریه به سوی جهان، اعلام کردند، مسئولین صهیونیست به دقت این روند را پیگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه اطلاع رسانی روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی در این رابطه نوشت: مسئولین در تل‌آویو به دقت و توجه ویژه‌ای بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را پیگیری می‌کنند.

به نوشته این پایگاه عبری زبان تمامی نهادهای امنیتی اسرائیل در حال حاضر این امر را در دست بررسی داشته و مشغول برگزاری جلساتی در این رابطه هستند.

به اعتراف احارانوت: پیوستن سوریه به اتحادیه عرب نگرانی دیگری به تحولات نگران کننده شکل گرفته برای اسرائیل در منطقه افزوده می‌شود، نگرانی‌‌هایی که در راس آن می توان از سرگیری روابط بین عربستان سعودی و ایران و نیز نزدیکی روابط بین ترکیه و سوریه را ذکر کرد.

به اعتراف این رسانه صهیونیست: بازگشت دمشق به آغوش اتحادیه عرب می‌تواند در بلند مدت برنامه‌های اسرائیل را دچار مشکلات بیشتری و آزادی عملش رادر سوریه با دشواری مواجه سازد.

یدیعوت احارانوت با استناد به ارزیابی محافل امنیتی این رژیم افزود: مسئله به تحولی بد در ابعاد کوتاه و میان مدت مربوط می‌شود زیرا بازگشت اسد به جهان عرب او را از انزوا خارج می‌کند و هر حمله اسرائیلی به سوریه را به امری غیر قابل قبول تر در افکار عمومی تبدیل خواهد کرد.

به تعبیر این رسانه عبری زبان: اسرائیل روز به روز مشروعیت اقدامات خود را بیش از گذشته از دست می‌دهد، چون به تعبیری می‌توان گفت تمام جهان عرب در کنار اسد خواهند ایستاد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار