ادعای ترکیه در خصوص ارتقای جنگنده‌های «اف-16»-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

ادعای ترکیه در خصوص ارتقای جنگنده‌های «اف-16»

صنایع هوافضای ترکیه مدعی به‌روزرسانی اساسی جنگنده‌های «اف-16» نیروی هوایی این کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، صنایع هوا فضای ترکیه مدعی شده که برای نخستین بار جنگنده «اف-۱۶» ساخت آمریکا را ارتقا داده و توانسته ساعت پرواز این جنگنده نسل چهارم را افزایش دهد.

 

وبگاه «دیفنس نیوز» روز دوشنیه به نقل از روزنامه دیلی صباح نوشت، نیروی هوایی ترکیه به تازگی اولین جنگنده بومی ارتقا یافته اف-۱۶ خود را دریافت کرده است. این جنگنده تحت پروژه «اوزگور» توسط صنایع هوافضای ترکیه ارتقا یافته است. نیروی هوایی ترکیه شمار قابل توجهی جنگنده اف-۱۶ دارد.

 

مسئول این پروژه گفته است که ترکیه ۳۰ تا ۳۵ فروند جنگنده اف-۱۶ بلوک را در مرحله نخست و ۵۰ فروند دیگر را در مراحل بعدی ارتقا خواهد داد.

 

این به‌روز رسانی‌ها شامل سامانه‌های الکترواپتیکی، اویونیک، رایانه و نرم افزار پرواز عملیاتی است. ارتقاهای دیگر شامل سامانه‌های شناسایی جنگنده دوست و دشمن،سامانه‌های ناوبری، هدفگیری از کلاه ایمنی و نمایشگرهای چندکاره رنگی است.

 

مسئول این پروژه به رسانه‌ای محلی ترکیه گفت که از این پس، جت‌های اف-۱۶ ترکیه با قابلیت‌های بسیار پیشرفته‌تر به خدمت در نیروی هوایی ادامه خواهند داد. انتظار می‌رود این به‌روزرسانی، ساعات پرواز این هواپیما را از ۸۰۰۰ ساعت به ۱۲۰۰۰ ساعت افزایش دهد.

 

چندی قبل هم صنایع هوافضای ترکیه مدعی شد که جنگنده رادار گریز نسل پنجم «تی‌اف‌اکس» این کشور از آشیانه بیرون آمده و بر رو باند پرواز حرکت کرد.

 

ایران نیز از جمله کشورهای موفق در منطقه با قابلیت بازآماد بالگردها و جنگنده‌هاست. در یکی از این موارد که اخیرا رخ داد مهندسان صنعت هوایی ایران با تهیه قطعات و مهندسی معکوس، علیرغم تحریم‌ها توانستند ۶ فروند بالگرد آمریکایی را بعداز چند سال به حالت آماده به پرواز درآورند.

 

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز به تازگی نوشت، توانایی ایران در ساخت هواپیما مهم است، زیرا به دانش ایران در زمینه‌های دیگر مانند ساخت هواپیماهای بدون سرنشین کمک می‌کند./فارس

ارسال نظر