انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

هیلاری کلینتون: پیروزی ترامپ پایان اوکراین خواهد بود

 «هیلاری کلینتون» نامزد پیشین انتخابات آمریکا شنبه (۲۱ مه) هشدار داد اگر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق این کشور در سال ۲۰۲۴ مجدد انتخاب شود، به معنای پایان اوکراین و پایان «دموکراسی در آمریکا» خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ که نوامبر اعلام کرد برای انتخابات ۲۰۲۴ نامزد خواهد شد، منتقد رویکرد جو بایدن در قبال بحران اوکراین بوده است. او در ژانویه گفت بایدن «به صورت سیستماتیک اما شاید ناآگاهانه آمریکا را به سمت آنچه که می‌تواند بزودی جنگ جهانی سوم باشد، سوق می‌دهد».

کلینتون که در دوره اوباما وزیر خارجه بود و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ نتوانست ترامپ را شکست دهد، در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» گفت فکر نمی‌کند رقیب سابقش این بار موفق شود.

با این حال افزود اگر ترامپ در سال ۲۰۲۴ پیروز شود، «پایان دموکراسی در ایالات متحده» خواهد بود و «پایان اوکراین» خواهد بود و پیش‌بینی کرد او آمریکا را از ناتو خارج خواهد کرد. کلینتون در ادامه گفت ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بر این باور است که اگر ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز می‌شد، این کار را می‌کرد.

به ادعای وی، «ترامپ هدیه‌ای مداوم به کسانی مثل [رئیس‌جمهور چین] و پوتین بود» و رئیس‌جمهور سابق آمریکا را متهم کرد که عاشق اقتدارگرایان و ناتوان در هر رویکرد راهبردی در مقابل چین است. کلینتون همچنین مدعی شد ترامپ به وضوح هر کاری که پوتین می‌خواهد را با ناتو انجام خواهد داد.

این سیاستمدار آمریکایی در ادامه سخنانش ضمن بیان این که زمانی بر این باور بود که چین در حال آماده شدن برای انجام یک حرکت علیه تایوان در عرض چند سال است، مدعی شد «اما درگیری اوکراین، پکن را از تلاش برای بازپس‌گیری این جزیره که بخشی از قلمروی مستقل خود می‌داند، منصرف کرد».

کلینتون در این مصاحبه به نگرانی‌های گسترده درباره سن رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا که قصد خود برای نامزدی مجدد در انتخابات را اعلام کرده هم پرداخت و تایید کرد که سن یک مسئله است اما از رای‌دهندگان خواست او را با مردی که با او رقابت می‌کند، مقایسه کنند.

ترامپ مدعی است تنها نامزدی است که می‌تواند مانع ورود واشنگتن به یک درگیری جهانی شود و قول داده در صورت ورود به کاخ سفید، مناقشه اوکراین را به سرعت حل‌وفصل کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر