جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

بایدن:به طور جدی به سنم فکر کرده‌ام

بایدن:به طور جدی به سنم فکر کرده‌ام «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا که روز سه‌شنبه رسما نامزدی‌اش برای رسیدن به دومین دور ریاست جمهوری را اعلام کرد، در واکنش به پرسشها درباره صلاحیتش به دلیل داشتن سن بالا گفت، قبل از اعلام نامزدی به طور جدی به سنش فکر کرده و از آمریکایی‌ها می‌خواهد قبل از رای دادن به او قابلیت او را بسنجند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۳۷۷

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، جو بایدن ۸۰ ساله که در ماه‌های گذشته حرکات و صحبتهای عجیب و نامتعارفش در برخی گردهمایی‌های عمومی خبرساز شده و پرسش هایی درباره وضعیت سلامتش به وجود آورده، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «یون سوک یول»، رئیس جمهور کره جنوبی مدعی شد که سنش بر کار او «تاثیر نمی‌گذارد». او به خبرنگاران گفت، رای‌دهندگان خودشان درباره قابلیت‌های او تصمیم خواهند گرفت.

رئیس جمهور آمریکا گفت: «تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است؛ مردم قرار است شاهد یک رقابت باشند و درباره اینکه من پیروز این رقابت خواهم شد یا خیر قضاوت خواهند کرد.»

بایدن افزود: «من با احترام به آنها به صورت جدی این موضوع را بررسی کردم. من قبل از آنکه تصمیم به اعلام نامزدی بگیرم این موضوع را به صورت جدی بررسی کردم. و احساس خوبی دارم. من از چشم‌اندازهای موجود هیجانزده هستم. و فکر می‌کنم در آستانه بهبود وضعیت به نحوی که مدتها تجربه‌اش نکرده‌ایم هستیم.»

بایدن گفت، داده‌های نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که اکثریت آمریکایی‌ها دیدگاهی مثبت درباره قوانینی که او در دو سال اول ریاست جمهوری خود امضا و نهایی کرد دارند. او همچنین در توجیه پایین بودن محبوبیتش در نظرسنجی‌ها گفت، ثبت محبوبیت «بین ۴۲ تا ۴۶ درصد» برای او مشابه با محبوبیت‌ ثبت شده برای روسای جمهور قبلی آمریکا در مقاطع مشابه از ریاست جمهوری آنهاست.

وی افزود: «هر رئیس جمهوری که قبلا در این مقطع ریاست جمهوری اش دومین نامزدی خود را اعلام کرد وضعیتی مشابه داشت. این چیز جدیدی نیست.»

بایدن که عملکرد بدش در حوزه اقتصاد باعث اتفاقاتی نظیر رکوردشکنی افزایش قیمت بنزین در آمریکا شد ادعا کرد، دومین نامزدی خود برای ریاست جمهوری را با هدف «به پایان رساندن ماموریت» بازسازی اقتصاد آمریکا و اعتبار آمریکا در صحنه جهانی بعد از تلاطمهای دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ اعلام کرده است.

در حالی که دونالد ترامپ مکررا به سوابق و عملکرد جو بایدن در این دوره ریاست جمهوری حمله کرده، بایدن نیز متقابلا دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ را مورد انتقاد قرار داده و گفت: «به چیزی که من موقع پیروز شدن در انتخابات به ارث بردم فکر کنید. من کشوری را به ارث بردم که زیر فشار عظیم بدهی بود. من کشوری را به ارث بردم که اعتبارش در سراسر جهان به صورت جدی لطمه خورده بود.»

بایدن روز سه شنبه پس از ماه‌ها به طور رسمی نامزدی خود را برای انتخاب مجدد اعلام کرد. او در حالی به‌عنوان مسن‌ترین نامزد ریاست ‌جمهوری وارد این کارزار می‌شود که برخی رای‌دهندگان درباره توانایی بایدن برای ریاست جمهوری برای چهار سال دیگر ابراز نگرانی کرده‌اند.اگر بایدن دوباره انتخاب شود، در پایان دوره دوم ریاست جمهوری خود ۸۶ ساله خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار