زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

هیلاری کلینتون: پیروزی ترامپ پایان اوکراین خواهد بود

 «هیلاری کلینتون» نامزد پیشین انتخابات آمریکا شنبه (۲۱ مه) هشدار داد اگر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق این کشور در سال ۲۰۲۴ مجدد انتخاب شود، به معنای پایان اوکراین و پایان «دموکراسی در آمریکا» خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ که نوامبر اعلام کرد برای انتخابات ۲۰۲۴ نامزد خواهد شد، منتقد رویکرد جو بایدن در قبال بحران اوکراین بوده است. او در ژانویه گفت بایدن «به صورت سیستماتیک اما شاید ناآگاهانه آمریکا را به سمت آنچه که می‌تواند بزودی جنگ جهانی سوم باشد، سوق می‌دهد».

کلینتون که در دوره اوباما وزیر خارجه بود و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ نتوانست ترامپ را شکست دهد، در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» گفت فکر نمی‌کند رقیب سابقش این بار موفق شود.

با این حال افزود اگر ترامپ در سال ۲۰۲۴ پیروز شود، «پایان دموکراسی در ایالات متحده» خواهد بود و «پایان اوکراین» خواهد بود و پیش‌بینی کرد او آمریکا را از ناتو خارج خواهد کرد. کلینتون در ادامه گفت ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بر این باور است که اگر ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز می‌شد، این کار را می‌کرد.

به ادعای وی، «ترامپ هدیه‌ای مداوم به کسانی مثل [رئیس‌جمهور چین] و پوتین بود» و رئیس‌جمهور سابق آمریکا را متهم کرد که عاشق اقتدارگرایان و ناتوان در هر رویکرد راهبردی در مقابل چین است. کلینتون همچنین مدعی شد ترامپ به وضوح هر کاری که پوتین می‌خواهد را با ناتو انجام خواهد داد.

این سیاستمدار آمریکایی در ادامه سخنانش ضمن بیان این که زمانی بر این باور بود که چین در حال آماده شدن برای انجام یک حرکت علیه تایوان در عرض چند سال است، مدعی شد «اما درگیری اوکراین، پکن را از تلاش برای بازپس‌گیری این جزیره که بخشی از قلمروی مستقل خود می‌داند، منصرف کرد».

کلینتون در این مصاحبه به نگرانی‌های گسترده درباره سن رئیس‌جمهور ۸۰ ساله آمریکا که قصد خود برای نامزدی مجدد در انتخابات را اعلام کرده هم پرداخت و تایید کرد که سن یک مسئله است اما از رای‌دهندگان خواست او را با مردی که با او رقابت می‌کند، مقایسه کنند.

ترامپ مدعی است تنها نامزدی است که می‌تواند مانع ورود واشنگتن به یک درگیری جهانی شود و قول داده در صورت ورود به کاخ سفید، مناقشه اوکراین را به سرعت حل‌وفصل کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر