سفیر آمریکا در روسیه استعفا کرد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سفیر آمریکا در روسیه استعفا کرد

منابع خبری سه‌شنبه (۶ اوت/۱۵ مرداد) گزارش داد «جان هانتسمن»، سفیر آمریکا در روسیه از سمتش استعفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ، هانتسمن در نامه‌ای که پایگاه «هیل» بخش‌هایی از آن را منتشر کرده نوشته است: «شهروندی آمریکا یک مزیت است و من معتقدم اساسی‌ترین مسئولیت در قبال آن، خدمت کردن به کشور است. در راستای این هدف، اینجانب مفتخر به برخورداری از اعتماد شما به خودم در کسوت سفیر ایالات متحده در روسیه در خلال این دوران دشوار در روابط دوجانبه بوده‌ام.»

 

روزنامه «سالت‌لیک تریبیون» گزارش داده هانتسمن که قبلاً فرماندار ایالت یوتا بوده قرار است بار دیگر برای تصدی این سمت نامزد شود. این مقام ۵۹ ساله، سال ۲۰۰۹ از فرمانداری یوتا استعفا کرده تا سفیر آمریکا در چین شود و تا سال ۲۰۱۷ در آن سمت باقی ماند.

استعفای هانتسمن در شرایطی صورت گرفته که دستگاه‌های اطلاعاتی در آمریکا، روسیه را به دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا متهم کرده است. مسکو این اتهامات را قویاً تکذیب کرده است.

 

آمریکا و روسیه بر سر مسائل ونزوئلا هم با یکدیگر اختلاف دارند. آمریکا و گروهی از متحدان این کشور سوم بهمن ماه سال گذشته در اقدامی غیرقانونی «خوان گوآیدو»، رهبر شورای ملی ونزوئلا را به عنوان «رئیس‌جمهور موقت» این کشور به رسمیت شناخته و ادامه دولت مادورو را که تنها چند ماه پیش از آن با رأی بالای مردم ونزوئلا مجددا به ریاست‌جمهوری انتخاب شده بود، غیرقانونی اعلام کردند. روسیه از دولت قانونی ونزوئلا حمایت کرده است.

منبع:فارس

ارسال نظر