نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

واکنش آموزش و پرورش به انتشار سوالات امتحان نهایی دینی در فضای مجازی

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش به برخی ادعا‌ها در مورد انتشار سوالات آزمون نهایی درس تعلیمات دینی در فضای مجازی واکنش نشان داد و تاکید کرد که همه تدابیر لازم از دوربین مداربسته تا سیگنال‌یاب درنظر گرفته شده تا کسی در داخل جلسه آزمون نتواند پاسخ‌ها را دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زارعی در پاسخ به پرسشی درباره انتشار سوالات امتحان نهایی درس تعلیمات دینی چند دقیقه بعد از شروع آزمون در روز جاری در برخی کانال‌های تلگرامی اظهارکرد: ما هیچ وقت ادعا نکردیم انتشار سوالات را به صفر برسانیم، چراکه مدیریت فضای مجازی دست ما نیست. شفاف و صریح می‌گوییم که ادعا نداریم انتشار سوالات را به صفر برسانیم. ممکن است کانال‌های سودجو و افرادی با سوءنیت در حوزه‌ها حضور داشته باشند و با هر ابزاری که قابل کشف هم نباشد عکسی بگیرند و منتشر کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه، اما با تدابیر درنظرگرفته شده، چون دوربین‌های مدار بسته و سیگنال‌یاب‌ها در حوزه‌های امتحانی همکاران ما تا جایی که بتوانند موضوع را کنترل می‌کنند گفت: هرچند ممکن است باز هم تصویری پخش شده باشد، اما صرف پخش سوال در زمانی که همه شرکت‌کنندگان تحت مراقبت در حال آزمون هستند، مطرح نیست.

زارعی ادامه داد: ضمن آنکه آزمون‌ها تشریحی هستند و این خیلی کار مشکلی است که پاسخ‌های سوالات تشریحی را دریافت کنند، آزمون‌ها چهارگزینه‌ای نیست و این کار بسیار سخت است و بروز چنین اتفاقاتی درصد خیلی پایینی هم دارد. اما برای همین درصد پایین و اینکه افرادی بخواهند پاسخ‌ها را دریافت کنند برای ما مسئله است که صورت نگیرد. ما خودمان هم اعلام کردیم ساعت ۸ و نیم صبح سوالات را منتشر می‌کنیم. مسئله ما این است که کسی نتواند داخل حوزه امتحانی پاسخی را دریافت کند.

تصحیح برگه افراد مشکوک با دقت بیشتری انجام می‌شود

وی راهکار‌ها و تدابیر درنظرگرفته شده را تبیین کرد و گفت: اولا از طریق دستگاه‌های سیگنال‌یاب، موبایل و تبادل پیام از طریق موبایل قابل کشف است. ضمن آنکه مراقبین آموزش دیده هستند و رفتار‌های غیرطبیعی را تشخیص می‌دهند. سومین حالت آن است که فرد موفق شود دسترسی پیدا کند. ما بعد از آزمون افراد را بر اساس سوابق و نمرات مابقی دروس چک کرده و برگه افراد مشکوک را با دقت بیشتری بررسی می‌کنیم. این کار را در امتحانات دی ماه انجام دادیم و با متخلفان برخورد شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ما اجازه نمی‌دهیم کسی از طریق تقلب و از راه غیرمشروع و غیرمتعارف به سوالات دسترسی یابد و نمره‌ای هم بگیرد گفت: تا جایی که بتوانیم مانع می‌شویم و اگر فرد به هر دلیلی هم دسترسی پیدا کرد، اگر کشف کنیم برخورد جدی می‌کنیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا همه حوزه‌های امتحانی به سیگنال‌یاب مجهز شده اند؟ گفت: برخی حوزه‌های امتحانی در استان‌ها دستگاه‌های سیگنال یاب خریداری کرده بودند، اما هنوز دستگاه‌ها تا شب گذشته به دستشان نرسیده بود. ما توصیه کردیم تا زمانی که هنوز دستگاه‌ها به دستشان نرسیده حوزه‌های همجوار، آن‌ها را پوشش دهند.

زارعی همچنین اعلام کرد که کانالی را در شاد راه‌اندازی و دانش آموزان را عضو کردیم تا هرگونه مشکل و موردی مشاهده کردند به ما گزارش دهند، علاوه بر این این به شرکت کنندگان گفتیم اگر شرایط امتحانات مطلوب نبود از نور و تهویه گرفته تا فضای کلاس و... اعلام کنند تا در اسرع وقت بررسی و به حوزه‌ها اعلام کنیم که برطرف شود. اجازه نمی‌دهیم مشکل ادامه پیدا کند. /ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار