اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

رئیسی: عملیات دریایی ارتش نشانه اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است

رئیس‌جمهور عملیات دریایی نیروی دریایی ارتش در گردش به دور کره زمین را افتخارآفرین و غرورانگیز توصیف و تصریح کرد این اقدام ارتش نشانه اقتدار و قدرت نیروی دریایی و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیأت دولت با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار روز گذشته سفرا و مسئولان وزارت امور خارجه با ایشان درباره ضرورت تقویت ارتباطات و تعاملات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، تأکید کرد که نه فقط وزارت امور خارجه، بلکه همه دستگاه‌های اجرایی باید این موضوع را با جدیت دنبال کنند.

رئیس‌جمهور، اقدام و عمل برای ارتقای سطح روابط و گسترش تعاملات با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو را وظیفه همه دستگاه‌ها و وزارت امور خارجه را مسئول پیگیری این اقدامات عنوان کرد و افزود: روابط با کشورهای هدف در کمتر از 2 سال گذشته اگر چه افزایش قابل توجهی داشته است، اما با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌تواند بیش از سطح فعلی ارتقا یابد.

رئیسی در بخشی دیگر از سخنانش عملیات دریایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گردش به دور کره زمین را افتخارآفرین و غرورانگیز توصیف و تصریح کرد: این اقدام ارتش نشانه اقتدار و قدرت نیروی دریایی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و شایسته قدردانی است.

رئیس‌جمهور، در ادامه به صرف زمان طولانی در بعضی دستگاه‌ها برای صدور مجوزها و پاسخ به استعلامات اشاره و اظهار کرد: اتلاف وقت فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و مردم به این شکل، به هیچ‌وجه به صلاح اقتصاد کشور نبوده و باید زمان اقدام هر دستگاهی برای صدور مجوز یا پاسخ به استعلامات محدود و معین شود.

رئیس‌جمهور همچنین در بخش ابتدایی سخنانش، سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) را به عموم جامعه و به ویژه زنان و دختران ایران زمین تبریک گفت و تصریح کرد که همگان و از جمله دختران می‌توانند در همه عرصه‌های اخلاقی، انسانی، اجتماعی و دینی از ایشان الگوبرداری کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار