پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

تاکید بایدن بر بهبود روابط با چین

جو بایدن در حاشیه نشست سران گروه هفت در هیروشیما ژاپن گفت که روابط کشورش با چین باید بهبود یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۷۵

 به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از الجزیره، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا متحده روز یکشنبه در سخنانی افزود: روابط واشنگتن و پکن باید به زودی بهبود یابد و روابط گرم بین دو کشور از سرگرفته شود.

بایدن اظهار داشت: روابط دو کشور در ماه‌های پس از گفت‌وگوهایم با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ در جزیره بالی اندونزی بدتر شده است.

اقدام واشنگتن برای ساقط کردن بالنی که گمان می‌رود برای اهداف جاسوسی بر فراز آمریکا پرواز می‌کرد، باعث ایجاد اختلاف دیپلماتیک بین دو کشور شده است.

طی یک کنفرانس خبری پس از نشست گروه هفت در هیروشیما ژاپن، روز یکشنبه، از بایدن پرسیده شد که چرا خط تلفن برنامه ریزی شده بین ایالات متحده و چین فعال نیست.

بایدن پاسخ داد: حق با شماست، ما باید یک خط تلفن باز داشته باشیم. این چیزی است که با رئیس جمهور شی در کنفرانس بالی درباره آن به توافق رسیدیم./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار