تجهیز تمام حوزه‌های امتحانی مدارس به دستگاه‌های سیگنال یاب-راهبرد معاصر
ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ | داوطلبان یک هفته فرصت دارند احتمال پرداخت ۳ میلیون تومان به بازنشستگان تأمین اجتماعی پلیس فتا: حتی باز نشر اخبار کذب و شایعه نیز از مصادیق مجرمانه به شمار می‌رود وزش باد شدید در تهران و ۳ استان دیگر / رگبار باران و رعد و برق در این مناطق ایکس تعطیل می‌شود | پیش‌بینی ایلان ماسک درباره آینده شبکه اجتماعی اش رسیدگی به جریمه‌های رانندگی با سامانه اینترنتی تعویق پرتاب ماهواره‌های «طلوع ۳» و «ظفر ۲» | توضیح سازمان فضایی درباره شکست ماهواره‌ها به دلیل تشعشعات دستگیری ۲ پرسنل فعلی و سرپرست سابق شهرداری آبعلی احکام دانشجویان در کمیته‌های انضباطی شامل عفو عمومی رهبری می‌شود؟ گرفتاری جدید برای این گروه از بازنشستگان متناسب سازی حقوق بازنشستگان در دستور کار وزارت رفاه + جزئیات خبر خوش رئیس مجلس برای اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از این ماه رگبار پراکنده باران در ۴ استان شمالی و جنوبی برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۴ اعلام شد استفاده از اتباع خارجی در تولید مواد غذایی ممنوع شد

تجهیز تمام حوزه‌های امتحانی مدارس به دستگاه‌های سیگنال یاب

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: تمام حوزه‌های امتحانی به دوربین، راکد‌های موبایلی و دستگاه‌های سیگنال یاب مجهز هستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زارعی در گردهمایی مدیران و مسئولان روابط عمومی حوزه‌های استانی و ستادی وزارت آموزش و پرورش که در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزاری شد و به طور زنده برای ۷۳۲ مدیر روابط عمومی مناطق پخش شد، اظهار کرد: موضوع آزمون نهایی موضوع جدیدی برای آموزش و پرورش نیست، سال‌ها است که این آزمون برگزار می‌شود و این کار جدیدی نیست، اما امسال این آزمون از حساسیت بالایی برخوردار شده است و در سطح جامعه بیشتر پیگیری می‌شود.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، در آزمون سراسری، سهم ۴۰ درصدی به سوابق تحصیلی داده شده است که در آزمون سراسری ۱۴۰۲ این مصوبه در حال اجرا است و این موضوع یک فرصت خوب برای آموزش و پرورش است تا نظام تعلیم و تربیت را به ریل اصلی خود برگرداند.

زارعی بیان کرد: موضوع ارزشیابی و سنجش یک اثر پیامدی برای نظام آموزشی دارد و روش‌های تدریس و مطالعه دانش آموز را تعیین می‌کند. در سال‌های گذشته به دلیل اهمیت کنکور به کتاب درسی بی توجهی می‌شد و مدرسه‌ای خوب بود که در سال دوازدهم تعطیل می‌شد و دانش آموز به دنبال مطالعات کنکوری خودش می‌رفت و معلمی خوب بود که به آموزش مهارت‌های تست زنی می‌پرداخت که این انتظارات ضرر بزرگی به نظام آموزش و پرورش بود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی این امکان را می‌دهد که مرجعیت به معلم و کتاب درسی برگردد و این فرصت مغتنمی است که باید از آن صیانت کنیم.

وی اضافه کرد: تأکیدات رئیس جمهور و مشارکت همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی مورد تاکید و توجه است، لذا در این کار بزرگ همه دستگاه‌ها در کنار ما هستند تا کار را پیش ببریم.
زارعی با اشاره به اینکه باید افکار عمومی در مورد تأثیر امتحانات نهایی در کنکور و اینکه این قانون چه تأثیری بر افزایش کیفیت آموزش و پرورش خواهد داشت، اقناع سازی شود، گفت: روابط عمومی‌ها در این موضوع می‌توانند مؤثر باشند و با وجود آن‌ها احساس تنهایی نمی‌کنیم.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در تشریح فرآیند برگزاری آزمون نهایی گفت: تمام دبیران در طراحی سوالات نقش دارند و بعد از پالایش دبیران، طراحان آزمون نهایی شناسایی می‌شوند که با دعوت از این افراد در فضای قرنطینه، سوالات طراحی خواهد شد.

وی ادامه داد: رؤسای حوزه‌های آزمون، سوالات را دریافت کرده و در اتاق قرنطینه تکثیر، فایل بارگذاری خواهد شد تا در روز آزمون، دقایقی قبل از برگزاری آزمون، رمز به رئیس حوزه اجرا برای تکثیر ارسال خواهد شد.

زارعی با تاکید بر اینکه امکان افشای سوالات به هیچ عنوان وجود ندارد، اما سوالات پس از برگزاری آزمون ممکن است منتشر شود که این موضوع به معنای افشای سوالات نیست، زیرا دانش آموز در جلسه حضور دارد و در حال پاسخ به سوالات امتحان است، بیان کرد: سوالات توسط ابزار‌های مختلف مانند خودکار، عینک، دکمه و … تصویربرداری و ارسال می‌شود و می‌گویند سوالات افشا شده در حالی که معنای افشا قبل از حضور دانش آموز در سر جلسه امتحان است که به هیچ عنوان این امر، شدنی نیست.

وی گفت: برای این موضوع برنامه ریزی کرده‌ایم که ساعت ۸.۳۰ سوال را منتشر کنیم تا بازار افراد سودجو را بر هم بزنیم، در این صورت اطمینان داریم دانش آموزان تحت مراقبت در حال آزمون دادن هستند.

زارعی از تدابیری برای برگزاری امتحانات خبر داد و افزود: تمام حوزه‌های امتحانی به دوربین، راکد‌های موبایلی و دستگاه‌های سیگنال یاب مجهز هستند همچنین برای هر حوزه اجرا نیز حفاظت آزمون درنظر گرفته‌ایم، که امنیت برگزاری امتحان را تأمین می‌کنند. همچنین احراز هویت و حضور و غیاب شرکت کنندگان، امسال الکترونیکی شده است تا آزمون نهایی را به نحو احسن برگزار شود. / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار