دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

اعزام مبلغ به مدارس عادی، سمپاد و شبانه‌روزی برای پاسخگویی به شبهات

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه این ستاد در راستای رسالت خود در ۱۰ راهبرد، اقدام به تدوین برنامه‌های کاربردی کرده است، گفت: کمک به گسترش فضا‌های تربیتی برای تحقق عدالت آموزشی، ارتقای جایگاه علم و معلمی در جامعه و فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی در سطح مدارس از جمله مهمترین برنامه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حمید نیکزاد اظهار کرد: همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش بر پایه نیاز‌ها و ظرفیت‌های طرفین در سطح ستادی و عملیاتی شکل گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همانطور که از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز برمی‌آید، بخش قابل توجهی از برنامه‌ها و همکاری‌های بین این ۲ مجموعه فرهنگی مهم و اثرگذار به بستر تحول در نظام جمهوری اسلامی که همان مدرسه است، بازمی‌گردد.

نیکزاد با بیان اینکه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در راستای رسالت خود در ۱۰ راهبرد، اقدام به تدوین برنامه‌های کاربردی کرده است، افزود: کمک به گسترش فضا‌های تربیتی برای تحقق عدالت آموزشی، ارتقای جایگاه علم و معلمی در جامعه و فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی در سطح مدارس از جمله مهمترین برنامه‌ها است.

دبیرستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: در زمینه تبلیغی نیز اعزام مبلغ به مدارس عادی، سمپاد و شبانه‌روزی برای پاسخگویی به شبهات، آموزش معارف ناب اسلامی و احکام عملی و برگزاری کارگاه‌های تبیینی محقق شده است.

وی تصریح کرد: ضمن آنکه تلاش شده است با حفظ همگرایی و گسترش پیوند مدرسه و مسجد که دو کانون تربیتی در محلات هستند، بتوان از ظرفیت آن‌ها برای خدمت به محله و تعالی آن بهره برد. / ایسنا

ارسال نظر