ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

اعزام مبلغ به مدارس عادی، سمپاد و شبانه‌روزی برای پاسخگویی به شبهات

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه این ستاد در راستای رسالت خود در ۱۰ راهبرد، اقدام به تدوین برنامه‌های کاربردی کرده است، گفت: کمک به گسترش فضا‌های تربیتی برای تحقق عدالت آموزشی، ارتقای جایگاه علم و معلمی در جامعه و فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی در سطح مدارس از جمله مهمترین برنامه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام حمید نیکزاد اظهار کرد: همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش بر پایه نیاز‌ها و ظرفیت‌های طرفین در سطح ستادی و عملیاتی شکل گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همانطور که از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز برمی‌آید، بخش قابل توجهی از برنامه‌ها و همکاری‌های بین این ۲ مجموعه فرهنگی مهم و اثرگذار به بستر تحول در نظام جمهوری اسلامی که همان مدرسه است، بازمی‌گردد.

نیکزاد با بیان اینکه ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در راستای رسالت خود در ۱۰ راهبرد، اقدام به تدوین برنامه‌های کاربردی کرده است، افزود: کمک به گسترش فضا‌های تربیتی برای تحقق عدالت آموزشی، ارتقای جایگاه علم و معلمی در جامعه و فعالیت‌های تبلیغی و تربیتی در سطح مدارس از جمله مهمترین برنامه‌ها است.

دبیرستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: در زمینه تبلیغی نیز اعزام مبلغ به مدارس عادی، سمپاد و شبانه‌روزی برای پاسخگویی به شبهات، آموزش معارف ناب اسلامی و احکام عملی و برگزاری کارگاه‌های تبیینی محقق شده است.

وی تصریح کرد: ضمن آنکه تلاش شده است با حفظ همگرایی و گسترش پیوند مدرسه و مسجد که دو کانون تربیتی در محلات هستند، بتوان از ظرفیت آن‌ها برای خدمت به محله و تعالی آن بهره برد. / ایسنا

ارسال نظر