جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان: تخلفات گذشته سبب سلب اعتماد بسیاری از معلمان شده است

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان: تخلفات گذشته سبب سلب اعتماد بسیاری از معلمان شده است مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: به دلیل اینکه اندک مدیرانی در گذشته تخلف‌هایی داشتند اعتماد بسیاری از معلمان از صندوق سلب شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۰۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا نجف پور کردی در مراسم آغاز اجرای طرح ارزش مالکانه با بیان اینکه امروز نقطه عطفی را رقم زدیم؛ گفت: اجرای این طرح حاصل عقلانیت سازمانی و با عنایت خداوند متعال و حمایت همه فرهنگیان بود که به همت جناب آقای یوسف نوری و سید شمس الدین حسینی به عنوان راهبران اصلی این طرح بوده است.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: یکی از مطالبات به حقی که فرهنگیان از مدت‌ها قبل داشتند تعیین تکلیف ارزش مالکانه سهامداران اعضای صندوق بود. موضوعات دیگری همچون سودآوری، شفافیت، حفظ سرمایه، دقت در انتصابات و پرداختی‌های به موقع مطالبه‌های دیگر بود، اما ارزش مالکانه یکی از محوری‌ترین درخواست‌های فرهنگیان بود.

نجف پور با تاکید بر اینکه مدل‌های مختلفی را برای تعیین ارزش مالکانه در نظر گرفتیم و در نهایت به این مدل ارزش گذاری رسیدیم گفت: حدود ۵ ماه قرارگاه جهادی پیاده سازی و اجرایی ارزش مالکانه در سطح شبانه روزی فعال بود و آنچه که امروز شاهد آن هستیم نتیجه تفکر انقلابی، تفکر بسیجی و تفکر و مدیریت جهادی است.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: هرچه تلاش می‌کنیم نام صندوق ذخیره فرهنگیان را که در شأن معلم است متعالی کنیم با مشکلاتی مواجه می‌شویم؛ به دلیل اینکه اندک مدیرانی در گذشته تخلف‌هایی داشتند اعتماد بسیاری از معلمان از صندوق سلب شده است در حالی که صندوق ذخیره فرهنگیان دارای مدیران و کارکنانی خوب و رویکرد‌های انقلابی همراستا با این دولت مردمی و انقلابی است که در حال حاضر شاهد اتفاقات خوب در صندوق هستیم.

وی مراحل ارزش گذاری مالکانه را تعیین ارزش، تقریب ارزش، تخصیص ارزش و تحویل ارزش برشمرد و گفت: هر کدام از این ابعاد نیازمند مراحل طولانی بوده است، اما همان‌طور که وعده دادیم زودتر از موعد مقرر این ارزش‌ها را تعیین تکلیف کردیم و کمتر از شش ماه با این عزم جهادی ارزش مالکانه محقق شد تا به اعضای بازنشسته و به اعضایی که به هر نحوی از وزارت آموزش و پرورش خارج شدند سهمشان را پرداخت کنیم و به تدریج نسبت سهم هر یک از اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان به کل اعضا مشخص شد.

نجف پور خاطر نشان کرد: بعد از رونمایی ارزش مالکانه، طبق فرآیندی که داریم اطلاع رسانی خواهیم کرد به طوری که هر معلم عضو صندوق ذخیره فرهنگیان بتواند از این بستر و این مسیر، وضعیت و صورت وضعیت صورت مالی ارزش مالکانه خود را ملاحظه کند؛ هم سهم خود را ببیند و هم به تدریج از آنچه که هیئت امنا تأیید می‌کند برخوردار شود.  / مهر

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
عادل خانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
0
0
ما معلمان همیشه بازنده ایم و دگه به کسی اعتماد نداریم سهام و... هم چندان جذاب نیست.چونکه استیفای حقوق در صندوق ذخیره فرهنگیان نشد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
0
0
یکی از طرح های شکست خوردخ برای پس انداز معلمان صتدوق دخیره فرهنگیان هست
مگر الان سوایتفاده نمیشود که قبلا نشده باشد
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار