چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

کاشت گیاه جایگزین قند از طریق کشت بافت

محققان یک شرکت دانش‌بنیان اقدام به کاشت گیاه «استویا» از طریق کشت بافت کردند. این گیاه می‌تواند به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از فناوری‌های جدید در دنیا که در مورد گیاهان و جانوران و حتی انسان مطرح است، کشت بافت یا به عبارت دیگر تولید یک موجود زنده از یک یا چند سلول است که به راحتی با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود. در واقع کشت بافت و کشت یاخته به همراه روش‌های مهندسی ژنتیک سه ستون فناوری زیستی به عنوان یکی از دانش‌های پیشرفته جهان به‌شمار می‌آیند.

سارا قهرمان‌زاده مدیرعامل شرکت آرتا سبز سازان سبلان زمینه فعالیت این شرکت را تولید گیاهان دارویی از طریق کشت بافت گیاهی عنوان کرد و گفت: با توجه به نیاز جامعه و بازار مناسب، اقدام به تولید و تجاری‌سازی گیاه استویا کردیم. استویا یک شیرین‌کننده طبیعی و مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت است.

وی با بیان اینکه این گیاه می‌تواند جایگزین شکر و قند برای تمام افراد جامعه باشد، اظهار داشت: این محصول می‌تواند گزینه مناسبی برای کشت محصولات کشاورزی با سود کم باشد و از طرف دیگر مردم نیز با خرید گیاه دارویی استویا به جای قند و شکر و با افزایش تقاضا در این زمینه می‌توانند مشوق و حامیان بسیار خوبی برای تولید و رونق آن باشند.

این فناور وجه تمایز این گیاه دارویی نسبت نمونه‌های داخلی و خارجی را قیمت پایین آن عنوان کرد و یادآور شد: در این شرکت ۹ نفر به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند، ولی این عدد برای نیروی کار فصلی و اشتغال غیر مستقیم بسیار بالاتر است. /ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار