سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

کاشت گیاه جایگزین قند از طریق کشت بافت

محققان یک شرکت دانش‌بنیان اقدام به کاشت گیاه «استویا» از طریق کشت بافت کردند. این گیاه می‌تواند به عنوان یک شیرین‌کننده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از فناوری‌های جدید در دنیا که در مورد گیاهان و جانوران و حتی انسان مطرح است، کشت بافت یا به عبارت دیگر تولید یک موجود زنده از یک یا چند سلول است که به راحتی با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود. در واقع کشت بافت و کشت یاخته به همراه روش‌های مهندسی ژنتیک سه ستون فناوری زیستی به عنوان یکی از دانش‌های پیشرفته جهان به‌شمار می‌آیند.

سارا قهرمان‌زاده مدیرعامل شرکت آرتا سبز سازان سبلان زمینه فعالیت این شرکت را تولید گیاهان دارویی از طریق کشت بافت گیاهی عنوان کرد و گفت: با توجه به نیاز جامعه و بازار مناسب، اقدام به تولید و تجاری‌سازی گیاه استویا کردیم. استویا یک شیرین‌کننده طبیعی و مناسب برای بیماران مبتلا به دیابت است.

وی با بیان اینکه این گیاه می‌تواند جایگزین شکر و قند برای تمام افراد جامعه باشد، اظهار داشت: این محصول می‌تواند گزینه مناسبی برای کشت محصولات کشاورزی با سود کم باشد و از طرف دیگر مردم نیز با خرید گیاه دارویی استویا به جای قند و شکر و با افزایش تقاضا در این زمینه می‌توانند مشوق و حامیان بسیار خوبی برای تولید و رونق آن باشند.

این فناور وجه تمایز این گیاه دارویی نسبت نمونه‌های داخلی و خارجی را قیمت پایین آن عنوان کرد و یادآور شد: در این شرکت ۹ نفر به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند، ولی این عدد برای نیروی کار فصلی و اشتغال غیر مستقیم بسیار بالاتر است. /ایرنا

ارسال نظر