زیارت اربعین متن و ترجمه / اعمال روز اربعین چیست؟ دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن 

انسداد ۲۸۰۰ شماره کارت و حساب بانکی کلاهبرداران در کشور

انسداد ۲۸۰۰ شماره کارت و حساب بانکی کلاهبرداران در کشور رئیس پلیس آگاهی فراجا از کاهش ۵ درصدی کلاهبرداری در کشور خبر داد و گفت: بیش از ۲ هزار شماره کارت و حساب بانکی در اختیار کلاهبرداران از طریق سامانه سرآمد بسته شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد قنبری امروز یکشنبه در گفت و گویی اظهارداشت: با توجه به اینکه شایع‌ترین جرم در این حوزه مربوط به کلاهبرداری تلفنی و کارت به کارت است طی این بازه زمانی تعداد ۸۶۴ فقره سیم کارت و ۶۷۸ فقره سریال گوشی تلفن همراه مسدود شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۲ هزار و ۸۵۲ شماره کارت و حساب بانکی در اختیار کلاهبرداران از طریق سامانه سرآمد تعلیق و مسدود شده است، افزود: اجرای طرح مستمر کشف پیش‌دستانه منجر به کشف ۲۱۱ پرونده و دستگیری ۵۶۳ متهم شد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۷ هزار متهم در حوزه جعل و کلاهبرداری دستگیر شده اند، اظهار داشت: ۵۷ محکوم متواری و تحت تعقیب در ۶ استان کشور در قالب طرح محکومان متواری و تحت تعقیب شناسایی و دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: با اجرای طرح عملیات در پاتوق عرضه مدارک جعلی طی ۲ مرحله در مرداد و دی ماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور ۲۳۳ نفر دستگیر و ۱۵ هزار و ۴۳۳ فقره انواع اسناد جعلی رسمی عادی و اقلام تقلبی کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی از انسداد و همچنین فیلتر ۸۰۰ فقره از پیج‌های اینستاگرام، سیم کارت‌ها و حساب‌های بانکی در فضای مجازی که اقدام به فروش و تبلیغ مدارک جعلی می‌کردند و دستگیری ۳۰ متهم در این خصوص خبر داد.

وی با اشاره به کاهش وقوعات کلاهبرداری در کشور گفت: بر اساس آمار ارائه شده طی این بازه زمانی تعداد پرونده‌های تشکیل شده نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد کاهش داشته است.

وی از عموم مردم خواست چنانچه مواردی مانند درخواست‌های تلفنی و یا حضوری افراد ناشناس برای انجام هرگونه عملیات بانکی، انتقال وجه، کارت به کارت و ارائه رمز اول و دوم کارت عابر بانک را با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ درمیان بگذارند.

سردار قنبری در پایان، سال گذشته را سال پر تلاشی برای پلیس آگاهی دانست و عنوان کرد: با اجرای طرح‌های مختلف توانستیم جرایم سازمان یافته را کاهش دهیم که امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ها و طرح‌های مختلف بیش از پیش امنیت را برای مردم عزیز فراهم کنیم. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار