سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

مسکو: آمریکا مسئول ویرانی هیروشیما و باخموت است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مقایسه باخموت با هیروشیما توسط رئیس‌جمهور اوکراین گفت که هر دو شهر را واشنگتن ویران کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه به اظهارات «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین که گفته بود هیروشیما او را به یاد باخموت می‌اندازد، واکنش نشان داد.

 

به گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، این دیپلمات ارشد روس گفت هم باخموت و هم هیروشیمای ژاپن که هدف بمباران هسته‌ای آمریکا قرار گرفت را واشنگتن ویران کرد.

 

زاخارووا ضمن اشاره به این که رئیس‌جمهور اوکراین هیروشیما را که با بمب هسته‌ای آمریکا ویران شده بود با «آرتموفسک» (باخموت) در حاشیه اجلاس گروه هفت در ژاپن مقایسه کرد، در کانال تلگرامی خود نوشت: آفرین، زیرا کاخ سفید هر دو را سازماندهی کرد.

 

زلنسکی یکشنبه در سخنانی در ژاپن به تحولات اخیر این کشور در از دست دادن شهر راهبردی باخموت اشاره کرد و گفت: «چیزی که در هیروشیما اتفاق افتاد و ویرانی که آنجا بوجود آمد، به صراحت و آشکارا می‌توانم بگویم تصاویر ویرانی هیروشیما من را یاد باخموت می‌اندازد».

 

او پیش از این اظهارات، در پاسخ به این پرسش که آیا شهر باخموت در کنترل کی‌یف باقی مانده، گفت «فکر می‌کنم، نه» و افزود «چیز زیادی (از شهر) باقی نمانده و ویران شده است. این یک تراژدی است».

 

«یوگنی پریگوژین» رئیس گروه نظامی واگنر وابسته به ارتش روسیه شنبه با انتشار ویدئویی، از تسلط کامل نیروهایش بر باخموت در شرق اوکراین خبر داد. به گفته وی، تسلط کامل بر باخموت ۲۲۴ روز طول کشید.

 

این شهر در بخش تحت کنترل کی‌یف در منطقه دونتسک دونباس قرار دارد و مرکز لجستیکی کلیدی برای تامین تجهیزات اوکراین بوده است.

 

آمریکا تنها کشوری در جهان بوده که تاکنون از بمب اتمی علیه بشریت استفاده کرده و ده‌ها هزار نفر را در شهر هیروشیمای ژاپن به خاک و خون کشاند. مسکو همچنین بارها در اظهارنظرهای مختلف کشورهای غربی به رهبری آمریکا و تمایلات توسعه‌طلبانه ناتو در همسایگی روسیه را عامل بحران کنونی اوکراین اعلام کرده است.

 

کشورهای غربی از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین با تشدید فشار تحریم‌ها علیه روسیه و ارسال انواع سلاح‌های سبک و سنگین به کی‌یف، بر آتش ناآرامی‌ها در این کشور دامن زده‌اند.

 

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در حاشیه نشست گروه هفت در هیروشیما ژاپن بسته جدید ۳۷۵ میلیون دلاری شامل مهمات، توپخانه و خودروهای زرهی به اوکراین را اعلام کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار