بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

نعیم قاسم:رزمایش دیروز نشان از ثبات قدم رزمندگان در مقابل رژیم صهیونیستی است

 شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز (دوشنبه) گفت که رزمایش روز گذشته نشان از آمادگی بالا و ثبات قدم رزمندگان در مقابل رژیم صهیونیستی داشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته وبگاه العهد، او در خلال سخنانی در منطقه «جبل عامل» در شهر «النبطیه» گفت: «حزب‌الله دیروز یک مانور نظامی بی سابقه برگزار کرد. این رزمایش پیام استواری و آمادگی با خود به همراه داشت و ثابت کرد که حزب‌‌الله به وقت عملیات آزادسازی و در مقابل رژیم اسرائیل در آمادگی و بازدارندگی بالایی است».

شیخ نعیم قاسم تأکید کرد که مقاومت حزب الله گذرا نیست، بلکه ریشه‌دار است و حزب‌الله آماده است تا هر اقدامی برای آزادی خاک و بازگرداندن غرور و عزت [کشورهای عربی] انجام دهد.

او در این مراسم که به مناسبت سالروز آزادسازی جنوب لبنان در شهر النبطیه با حضور شخصیت‌های شهر سخنرانی می‌کرد، افزود: «اسرائیل معنای این مانور را می‌فهمد، اما در خصوص برخی از کسانی که در داخل کشور از این مانور انتقاد کردند، باید گفت که آنها را رها کنید؛ معمولاً باید صحبت کنند و ما با آزادی عقیده‌ موافقیم. دائما از این صحبت‌ها شده و می‌شود و آن‌ها هیچ زمانی حامی مقاومت نبودند».

شیخ نعیم قاسم با تأکید بر اینکه اگر سلاح مقاومت نبود، لبنان از اشغال رژیم صهیونیستی آزاد نمی‌شد، گفت: «ما از طریق سلاح به دنبال نقش سیاسی نیستیم، محبوبیت ما چنین نقشی را انجام می‌دهد، اما اگر سلاح مقاومت نبود اسرائیل لبنان را به شهرک‌های صهیونیست‌نشین تبدیل کرده بود».

جنوب لبنان، دیروز (یکشنبه، ۲۱ می)، در آستانه بیست و سومین سالروز آزادسازی شاهد برگزاری رزمایش نظامی حزب‌الله با هدف نمایش آمادگی‌های مقاومت برای دفاع از خاک لبنان بود. در بخشی از این رزمایش، حمله به یک شهرک‌ صهیونیست‌نشین برای اسارت سربازان اسرائیلی و حمله پهپادی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین شبیه‌سازی شد.

۲۵ می سال ۲۰۰۰ مقارن با ۵ خرداد ۱۳۷۹، رژیم صهیونیستی شکست سختی از حزب‌الله لبنان متحمل شد و ناگزیر به عقب‌نشینی از جنوب لبنان شد. این روز به «عید مقاومت» در لبنان معروف است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر