امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

عضو شورا: با گران‌کردن زندگی در تهران مخالفیم

عضو شورا: با گران‌کردن زندگی در تهران مخالفیم عضو شورای شهر تهران با اشاره به کاهش 10 درصدی قیمت بلیت مترو، گفت: با گران‌کردن زندگی در تهران مخالفیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، احمد علوی عضو شورای شهر در توئیتی با اشاره به پیام نهفته در کاهش ۱۰درصدی قیمت بلیت مترو نوشت: شرایط سختی است؛ درک می‌کنیم و شاید کاهش ۱۰ درصد بلیت مترو اقدام بزرگی برای شهروندان گرانقدر تهرانی نباشد. اما پیام مهمی پشت این اقدام نهفته بود و آن اینکه ما با گران‌کردن زندگی در تهران مخالفیم.

 

بر اساس این گزارش، در 31 اردیبهشت سال جاری، اعضای شورای شهر تهران دوفوریت کاهش نرخ بهای بلیت مترو را تصویب کردند.مهدی چمران رییس شورای شهر تهران در این باره گفت: سخت است اما سعی کردیم که قدمی از سوی مدیریت شهری برای کاستن بهای بلیت مترو برداشته شود. این کار در راستای کاهش آلام مردم و حمایت از سخنان سال مقام معظم رهبری است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار