کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رئیس سازمان انرژی اتمی: قدرت هسته‌ای ایران قابل نفی نیست

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه قدرت هسته‌ای ایران قابل نفی نیست، تصریح کرد: امروز کل چرخه فرآیند سوخت هسته‌ای کشور کاملا بومی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی در گردهمایی روسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران از این فناوری ارزش‌آفرین برخوردار است به‌طوری‌که شرکت‌ها و کشور‌های فراوانی در سطح جهان خواهان آب سنگین ایران و مشتقات آن هستند.

رییس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: مشتقات آب سنگین یک تحول اساسی در صنعت دارویی، بهداشت و درمان ایجاد می‌کند. مولفه‌ای که قدرت‌ساز بوده و دارو‌هایی که بر پایه آن تولید می‌شود در مرز دانش قرار دارند.

وی گفت: امروز کل چرخه فرآیند سوخت هسته‌ای از صفر معدن یعنی اکتشاف و شناسایی، استخراج و فرآوری از معادن، تبدیل، غنی‌سازی، تولید سوخت و استفاده از آن در راکتور‌ها به‌صورت کاملا بومی شده و توسط دانشمندان و نیرو‌های جوان و تلاشگر کشورمان انجام می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه روایتگری‌هایی که از فعالیت هسته‌ای ایران شده به شکلی بوده است که یک تصویر وارونه از حقایق را نشان می‌دهد اظهار داشت: بنابراین نمایندگان کشورمان در سراسر جهان باید تلاش کنند تا ملت‌ها و دولت‌های جهان را با حقایق و واقعیت‌های جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش آشنا سازند.

وی افزود: در همین زمینه نقش سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور این است که با روشنگری و همچنین گفتگو، جبهه سنگین مبتنی بر قدرت عظیم رسانه‌ای را تا حد امکان مدیریت کنند. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار