الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد

توضیح وزیر اقتصاد درباره تصمیم دولت برای تغییر میزان یارانه‌ها

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: الگوی تمرکز بر ارزهای محلی یا روش‌های تسویه مالی و بانکی، غیر از اتکا به ارزهای جهان و به صورت فراگیر در دستور کار دولت و بانک مرکزی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی صبح امروز (چهارشنبه سوم خرداد) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره تقویت ریال و برنامه های دولت برای دلار زدایی از تعاملات بین المللی با توجه به سفرهای خارجی اخیر رئیس جمهور به سوریه و اندونزی گفت: امسال بر خلاف چند سال گذشته که شاید معدودی از کشورها به دنبال تقویت پول ملی خودشان در تجارت بین المللی بودند، الگوی تمرکز بر ارزهای محلی یا روش های تسویه مالی و بانکی غیر از اتکا به ارزهای جهان‌روا، بسیار فراگیرتر شده است.

 

وی ادامه داد: اقتصادهای بزرگ آسیایی و غیر آسیایی اکنون در حال استفاده از این روش برای تسویه های مالی و بانکی خودشان هستند؛ دولت هم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را مکلف کرده است به سرعت با شرکای راهبردی و همچنین کشورهای همسایه و منطقه، هم بر اساس روش های مالی غیر متکی بر سوئیفت و هم تسویه های ارزی و بانکی غیر از متکی بر ارزهای جهان‌روا عمل کند.

 

وزیر اقتصاد گفت: سرعت کار در این خصوص نسبت گذشته خیلی خوب است.

 

خاندوزی با بیان اینکه مسئولیت تدوین الگوی توزیع یارانه ها به عهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، اضافه کرد: تا زمانی این الگو تعیین نشود، هیچ خبر یا پیش خبری نمی توانم بدهم زیرا توقع ایجاد می شود و ممکن است بعدا دولت آن را تغییر دهد.

 

وی یادآور شد: هر زمان که این الگو نهایی شد، جزئیات آن اطلاع رسانی خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار