برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

سرلشکر سلامی: اگر ملتی در یک مقطع قوی عمل نکند ممکن است حذف شود

فرمانده کل سپاه گفت: یک ملت اگر در لحظه‌ای حساس و تاریخی از عزت، عظمت، مجد و میراث ماندگار خود حفاظت نکند، حذف خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه امروز چهارشنبه مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و دومین گردهمایی‌ فرماندهان گردان‌های رزمی و تخصصی دفاع مقدس سپاه و تجلیل از 700 فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس و خانواده‌های 23 فرمانده شهید که در مجتمع 5 آذر برگزار شد، گفت: امروز سالروز یک رخداد عظیم در تاریخ کشورمان پس از انقلاب اسلامی است.

 

وی ادامه داد: برای آزادسازی خرمشهر رزمندگان بزرگی به شهادت رسیدند که یادشان همواره با افتخار و احترام گرامی داشته می‌شود، نمونه این شهیدان، حاج احمد کاظمی است که صدای او در هنگامه آزادسازی خرمشهر ماندگار شده و یا سردار دست از بدن جدا حسین خرازی و شهید سپهبد پاسدار قهرمان، مرد عرصه‌های شکست دادن قدرت‌های به ظاهر بزرگ، قاسم سلیمانی از جمله کسانی هستند که نامشان با آزادسازی خرمشهر ماندگار مانده است و شهیدان بزرگ دیگری هم بودند که همه این شهدا را می‌توان از جمله صحابه عاشورای سال 61 هجری دانست.

 

سلامی با بیان اینکه شهادت و جهاد حادثه‌ای در قطعه‌ای از زمان نیست، زیرا شهید به تاریخ نمی‌پیوندد، خاطرنشان کرد: یک ملت اگر در لحظه‌ای حساس و تاریخی از عزت، عظمت، مجد و میراث ماندگار خود حفاظت نکند، حذف خواهد شد و حتی ممکن است که فقیر شود، عقب‌مانده بماند، نامش از جغرافیا حذف شود، سرمایه‌های مادی و معنوی آن به تاراج رود. قهرمانان جهاد هرگز نمی‌میرند. شناسنامه‌های آنها هرگز باطل نمی‌شود و همیشه شاهد و حاضر هستند. جنگ چیزی نیست که وقایع‌اش در درونش دفن شود.

 

وی تصریح کرد: به عبارت دیگر، اگر ملتی در یک مقطع قوی عمل نکند، ممکن است بشکند. این کشور هنوز رو به پیشرفت است و رهبر آن هم صحابی تمام ناشدنی دارد. این زیباترین نسبت بین امام و امت است.

 

فرمانده کل سپاه در ادامه اظهار داشت: امروز افسردگی صهیونیست‌ها، ناکامی آمریکایی‌ها و پژمردگی متحدان آنها را می‌بینید. اما شما فرماندهان یک تاریخ زنده ساخته‌اید و کار شما و تاثیرش ابدی بود. شما رزمندگان خطوط را می‌شکستید و مانعی شما را نگه نمی‌داشت. در حقیقت شما ملت ایران را آزاد می‌کردید و در کنار ولی امر مسلمین ماندید و کار افراد سست عنصر که میدان را خالی می‌کردند جبران کردید.

 

سلامی با بیان اینکه سیمای امروزین شما جوانانی هستند که عطر جهاد را گرفته‌اند و در آرزوی مقابله با سپاه کفرند، گفت: هم شهادت هنوز جاری است و هم جهاد. در یمن می‌جنگند و می‌گویند ما با تکیه بر مجاهدان این سرزمین ایستاده‌ایم. جوانان لبنانی در کمین متجاوزان صهیونیستی لحظه شماری می‌کنند. این روحیه جوانان ما را با طراوت کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار