اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

سرلشکر سلامی: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم

فرمانده کل سپاه گفت: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم و ‌همانطور که می‌بینید دشمنان با ذلت از منطقه فرار کردند و از این به بعد هم دیگر جایی در این منطقه نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در کنگره ملی بزرگداشت 2000 هزار شهید دیار سربداران با ادای احترام به شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و انقلاب اسلامی، اظهار داشت: سبزوار با این تعداد شهدا به شهر آسمانی‌ها تبدیل شده و در این سرزمین چشمه‌سار غیرت از خون یک شهید جوشید و سبزوار را نماد غیرت کرد.

 

وی با بیان اینکه شهادت رمز جاودانگی ملت ایران است، افزود: اسلام بدون جهاد و ‌شهادت باقی نمی‌ماند، زیرا اسلام کلمه حق است. مستکبران این کلمه را برنمی‌تا‌بند و با حق می‌ستیزند و همانطور که در صدر اسلام همه کفار با هم در مقابل رسالت پیامبر (ص) ایستاد تا نور خدا را خاموش کنند؛ این بار هم همه کفار، مستکبران، منافقان، مشرکان و خائنان به آرمان‌های این ملت 45 سال است در تلاشند تا ‌به سرنو‌شت این ملت راه پیدا کنند، اما هر بار شکست خورده‌اند.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ‌دشمنان ملت ایران را کاملا ‌می‌‌شناسیم و ‌با سیاست‌ها‌ و روش‌های‌ آنان آشنا هستیم، تصریح کرد: ‌می‌دانیم دشمن چه می‌خواهد‌ و اعماق نیتشان را می‌شناسیم؛ آنها می‌خواهند نور خدا را خاموش کنند، آنها می‌خواهند پیام وحی به مردم نرسد، اما کور خوانده‌اند و قطعا در تمام توطئه‌ها با شکست مواجه خواهند شد.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه مستکبران شهرهای مسلمان را نابوده کرده‌اند و شهرهای آنان را به شهر ارواح تبدیل کرده‌اند، ادامه داد: ‌اگر ‌به شهرهای عراق و سوریه سری بزنید، خواهید دید ‌دشمنان با مسلمان ‌چه کرده‌اند و هر آنچه آتش اندوحته بودند بر سر مردم بی‌گناه ریختند‌ و کودکان را زیر خروارها خاک پنهان کردند، چرا که ‌نمی‌خواهن مسلمان عزیز باشند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان ملت‌های مسلمان را تحریم می‌کنند و فشار سیاسی وارد می‌کنند و همه رسانه‌های خود را بسیج ‌‌می‌کنند نا به باورهای جوانان ‌حمله کنند و عفت را مرد‌مان ما بگیرند و این رویای شیطانی دشمنان ماست، اما شهدا نگذاشتند دشمنا‌ن به اهداف شومشان برسند، خاطرنشان کرد: این سرزمین امروز در جهان می‌درخشد و هیچ قدرتی یارای ایستادگی در مقابل ما را ند‌ارد و این به برکت خون شهیدان است، چرا که آنها برای ما آرامش به ارمغان آوردند‌.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه این کشور بر استوانه‌های مستحکم این شهدا باقی است و بدون تردید تا ابد ‌باقی خواهد ماند، تاکید کرد: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم و ‌همانطور که می‌بینید دشمنان با ذلت از منطقه فرار کردند و از این به بعد هم دیگر جایی در این منطقه نخواهند داشت./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار