ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

واکنش سخنگوی دولت به نامه قالیباف به آیت الله رئیسی درباره نرخ تسعیر ارز

واکنش سخنگوی دولت به نامه قالیباف به آیت الله رئیسی درباره نرخ تسعیر ارز سخنگوی دولت به نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور درباره نرخ تسعیر ارز واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز دولت در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این یک مسأله حقوقی متداول است که مصوبات هیات دولت در هیات تطبیق مصوبات مجلس بررسی می‌شود و اگر خلاف قانون باشد، مجلس اعلام میکند و دولت هم یا اصلاح می‌کند و یا مصوبه لغو می‌شود.

 

وی افزود: تشخیص مجلس این بوده که این مصوبه باید لغو شود‌؛ قانون تعیین نرخ تسعیر ارز را بر عهده بانک مرکزی گذاشته و همین فرایند الان وجود دارد. مصوبات بانک مرکزی لازم‌الاجراست و فقط مسأله مجلس این بوده دولت نمی‌تواند نرخ ثابتی را مشخص کند و بانک مرکزی با صلاحیت قانون نرخ را مشخص می‌کند.

سخنگوی دولت گفت: تغییری در نرخ تسعیر انجام نخواهد شد و مبنا همان نرخی است که بانک مرکزی گفته است و همان مبنا ادامه خواهد داشت.

بهادری‌جهرمی درباره مصوبات دولت خاطر نشان کرد: جلسه امروز هیئت دولت به ریاست آقای مخبر معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شد و گزارشات متعدد و مفصلی از سوی وزارتخانه‌ها ارائه شد.

 

وی گفت: در دو جلسه دولت در هفته جاری اصلاح موادی از قانون مبارزه با مواد مخدر مورد موافقت قرار گرفت و ساماندهی معتادان به تصویب رسید و ارتقا داده شد؛ این لایحه احتمالاً امروز تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد. هم‌چنین آیین‌نامه انتظام‌بخشی و ضابطه‌مندی درآمدها و هزینه‌های شرکت‌های دولتی به تصویب هیئت وزیران رسید؛ این آیین‌نامه از تکالیف سال جاری است که به ارتقای شفافیت این شرکت‌ها کمک می‌کند.

 

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره ماجرای سرقت فرش‌های کاخ سعدآباد، تصریح کرد: دولت در این موضوع، خود شاکی تخلفاتی است که در گذشته انجام شده و این ماجرا برای قبل است؛ چون این دولت اهل رسیدگی و مبارزه با فساد است، این مسئله هم مشخص شده؛ البته موضوع باید از مراجع قضایی دنبال شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار