کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

واکنش سخنگوی دولت به نامه قالیباف به آیت الله رئیسی درباره نرخ تسعیر ارز

واکنش سخنگوی دولت به نامه قالیباف به آیت الله رئیسی درباره نرخ تسعیر ارز سخنگوی دولت به نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور درباره نرخ تسعیر ارز واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز دولت در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: این یک مسأله حقوقی متداول است که مصوبات هیات دولت در هیات تطبیق مصوبات مجلس بررسی می‌شود و اگر خلاف قانون باشد، مجلس اعلام میکند و دولت هم یا اصلاح می‌کند و یا مصوبه لغو می‌شود.

 

وی افزود: تشخیص مجلس این بوده که این مصوبه باید لغو شود‌؛ قانون تعیین نرخ تسعیر ارز را بر عهده بانک مرکزی گذاشته و همین فرایند الان وجود دارد. مصوبات بانک مرکزی لازم‌الاجراست و فقط مسأله مجلس این بوده دولت نمی‌تواند نرخ ثابتی را مشخص کند و بانک مرکزی با صلاحیت قانون نرخ را مشخص می‌کند.

سخنگوی دولت گفت: تغییری در نرخ تسعیر انجام نخواهد شد و مبنا همان نرخی است که بانک مرکزی گفته است و همان مبنا ادامه خواهد داشت.

بهادری‌جهرمی درباره مصوبات دولت خاطر نشان کرد: جلسه امروز هیئت دولت به ریاست آقای مخبر معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شد و گزارشات متعدد و مفصلی از سوی وزارتخانه‌ها ارائه شد.

 

وی گفت: در دو جلسه دولت در هفته جاری اصلاح موادی از قانون مبارزه با مواد مخدر مورد موافقت قرار گرفت و ساماندهی معتادان به تصویب رسید و ارتقا داده شد؛ این لایحه احتمالاً امروز تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد. هم‌چنین آیین‌نامه انتظام‌بخشی و ضابطه‌مندی درآمدها و هزینه‌های شرکت‌های دولتی به تصویب هیئت وزیران رسید؛ این آیین‌نامه از تکالیف سال جاری است که به ارتقای شفافیت این شرکت‌ها کمک می‌کند.

 

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره ماجرای سرقت فرش‌های کاخ سعدآباد، تصریح کرد: دولت در این موضوع، خود شاکی تخلفاتی است که در گذشته انجام شده و این ماجرا برای قبل است؛ چون این دولت اهل رسیدگی و مبارزه با فساد است، این مسئله هم مشخص شده؛ البته موضوع باید از مراجع قضایی دنبال شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار