دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ماجرای فیلم لو رفته از خلوت استاندار سابق با یک زن جوان

به تازگی فیلمی از رابطه جنسی یک زن و مرد در شبکه های مجازی منتشر شده که برخی مدعی شده‌اند این فیلم مربوط به رابطه جنسی یکی از استانداران سابق بوده است. پس از این فیلم، یک فایل صوتی متعلق به تماس تلفنی وی نیز منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  یک کانال تلگرامی ضد انقلاب، فیلمی مبهم منتشر کرده است و مدعی شده این فیلم استاندار سابق و رابطه او با یک دختر جوان است. استاندار سابق درباره این فیلم تا کنون سخنی نگفته است، با این حال یک سایت خبری محلی که از حامیان وی به شمار می‌رود، جزئیاتی از این ماجرا نوشته است. این سایت از قول یک منبع آگاه نوشته است انتشار این فیلم به خاطر ایستادگی استاندار روی مواضع انقلابی بوده است.

 

یک منبع آگاه و نزدیک به استاندار سابق گفته وی در مدتی که در یک سفر در تهران برای پیگیری امور در یک شرکت سرمایه گذاری حاضر می‌شود، با خانمی در آن شرکت آشنا می‌شود و این آشنایی در نهایت به ازدواج موقت او با این خانم منجر می‌شود و نهایتا خانه‌ای را برای آن خانم در تهران اجاره می‌کند.

 

این فرد که خود را از نزدیکان وی معرفی کرده، گفته یک سرویس جاسوسی مدت‌ها در کمین این قضایا بود و در نهایت یک روز با دادن پول به نگهبان مجتمع مسکونی که استاندار سابق آن را موقتا اجاره کرده، در نبود وی که در سفر به سر می‌برده، اقدام به کارگزاری وسایل حرفه‌ای فیلمبرداری می‌کند و به این شکل وی در دام کسانی می‌افتد که خود را در پوشش یک شرکت قرار داده بودند. تقریبا سه روز پس از ضبط فیلم در بازه‌ای که استاندار سابق در تهران نبود، پیام‌های تهدید کننده‌ای به شکل ناشناس به شماره تلفن خصوصی او ارسال می‌شود و در نهایت فیلم رابطه جنسی او در یک سی دی برایش پست می‌شود.

 

این فرد مدعی شده که به استاندار سابق گفته‌اند باید ویزای خروج از کشور بگیرد و به همراه خانواده مقیم کانادا شود و در یک برنامه تلویزیونی حاضر شود و علیه جمهوری اسلامی ایران شروع به صحبت کند اما چون وی نمی‌پذیرد، این فایل منتشر می‌شود.

 

منبع: رکنا

ارسال نظر