پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اعزام بزرگترین ناو هواپیمابر جهان به نروژ

اعزام بزرگترین ناو هواپیمابر جهان به نروژ نیروی دریایی آمریکا در اقدامی تحریک کننده علیه روسیه، بزرگترین ناو هواپیمابر جهان را به نروژ اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۶۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه تحرکات نظامی آمریکا در تنش زایی با روسیه، بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر جهان که «یو‌اس‌اس جرالد فورد» نام دارد را روز چهارشنبه برای حضور در رزمایش به سمت «اسلو» در نروژ اعزام کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» ارتش نروژ اعلام کرده که این کشتی و خدمه آن روز‌های آینده تمریناتی را با نیرو‌های مسلح نروژ در امتداد سواحل این کشور انجام خواهند داد.

«جانی کارلسن» سخنگوی ستاد مشترک نروژ گفت: این سفر سیگنال مهمی از روابط نزدیک دوجانبه ایالات متحده و نروژ و نشانه‌ای از دفاع جمعی و بازدارندگی است.»

به دنبال اعلام این قضیه، سفارت روسیه در اسلو سفر ناو هواپیمابر آمریکا به اسلو را محکوم کرد. سفارت روسیه در پست فیسبوکی اعلام کرد: «هیچ مشکلی در قطب شمال وجود ندارد که نیاز به راه‌حل نظامی داشته باشد.»

سفارت روسیه اعلام کرده که با توجه به اینکه روسیه هیچ تهدید نظامی مستقیمی برای نروژ ایجاد نمی‌کند، چنین نمایش قدرتی «غیرمنطقی» و «مضر» به نظر می‌رسد.

نروژ، عضو ناتو در قطب شمال با روسیه مرز مشترک دارد و سال گذشته پس از کاهش جریان گاز روسیه به بزرگترین تامین کننده گاز اروپا تبدیل شد. پس از انفجار در خطوط لوله نورد استریم در دریای بالتیک، ارتش نروژ و متحدان ناتو از پاییز گذشته اطراف سکو‌های نفت و گاز در دریا گشت‌زنی می‌کنند.

در اقدامی تحریک کننده دیگر، نیروی دریایی آمریکا سازمان جدیدی را تاسیس کرده که هدف آن به کارگیری سریع از ابزار‌های دریایی برای نبرد‌های کنونی و بالقوه آینده، از جمله در اوکراین است.

«دیفنس نیوز» اعلام کرد که سازمان واکنش سریع دریایی وظایف فوری از پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) دریافت می‌کند. تمرکز این سازمان ابتدا بر اوکراین و تایوان و پشتیبانی اضطراری خواهد کرد.

یک منبع نیروی دریایی آمریکا بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت، نیروی دریایی از زمانی که روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین حمله کرد، با موفقیت از این ابزار‌ها برای حمایت از اوکراین استفاده کرده است. این منبع مطلع آمریکایی گفت که بودجه این سازمان از طریق بسته تخصیص تکمیلی برای اوکراین تامین می‌شود.

ایالات متحده راهبرد جدیدی برای استقرار در قطب شمال ارائه کرده و خواستار تشدید رقابت نظامی با روسیه و چین است. کاخ سفید در بیانیه راهبردی جدید خود اعلام کرده است: «برای حفاظت از مردم آمریکا و دفاع از قلمروی مستقل خود، حضور در قطب شمال را اعمال خواهیم کرد.» / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار