دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اعزام بزرگترین ناو هواپیمابر جهان به نروژ

نیروی دریایی آمریکا در اقدامی تحریک کننده علیه روسیه، بزرگترین ناو هواپیمابر جهان را به نروژ اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۶۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه تحرکات نظامی آمریکا در تنش زایی با روسیه، بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر جهان که «یو‌اس‌اس جرالد فورد» نام دارد را روز چهارشنبه برای حضور در رزمایش به سمت «اسلو» در نروژ اعزام کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» ارتش نروژ اعلام کرده که این کشتی و خدمه آن روز‌های آینده تمریناتی را با نیرو‌های مسلح نروژ در امتداد سواحل این کشور انجام خواهند داد.

«جانی کارلسن» سخنگوی ستاد مشترک نروژ گفت: این سفر سیگنال مهمی از روابط نزدیک دوجانبه ایالات متحده و نروژ و نشانه‌ای از دفاع جمعی و بازدارندگی است.»

به دنبال اعلام این قضیه، سفارت روسیه در اسلو سفر ناو هواپیمابر آمریکا به اسلو را محکوم کرد. سفارت روسیه در پست فیسبوکی اعلام کرد: «هیچ مشکلی در قطب شمال وجود ندارد که نیاز به راه‌حل نظامی داشته باشد.»

سفارت روسیه اعلام کرده که با توجه به اینکه روسیه هیچ تهدید نظامی مستقیمی برای نروژ ایجاد نمی‌کند، چنین نمایش قدرتی «غیرمنطقی» و «مضر» به نظر می‌رسد.

نروژ، عضو ناتو در قطب شمال با روسیه مرز مشترک دارد و سال گذشته پس از کاهش جریان گاز روسیه به بزرگترین تامین کننده گاز اروپا تبدیل شد. پس از انفجار در خطوط لوله نورد استریم در دریای بالتیک، ارتش نروژ و متحدان ناتو از پاییز گذشته اطراف سکو‌های نفت و گاز در دریا گشت‌زنی می‌کنند.

در اقدامی تحریک کننده دیگر، نیروی دریایی آمریکا سازمان جدیدی را تاسیس کرده که هدف آن به کارگیری سریع از ابزار‌های دریایی برای نبرد‌های کنونی و بالقوه آینده، از جمله در اوکراین است.

«دیفنس نیوز» اعلام کرد که سازمان واکنش سریع دریایی وظایف فوری از پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) دریافت می‌کند. تمرکز این سازمان ابتدا بر اوکراین و تایوان و پشتیبانی اضطراری خواهد کرد.

یک منبع نیروی دریایی آمریکا بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت، نیروی دریایی از زمانی که روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به اوکراین حمله کرد، با موفقیت از این ابزار‌ها برای حمایت از اوکراین استفاده کرده است. این منبع مطلع آمریکایی گفت که بودجه این سازمان از طریق بسته تخصیص تکمیلی برای اوکراین تامین می‌شود.

ایالات متحده راهبرد جدیدی برای استقرار در قطب شمال ارائه کرده و خواستار تشدید رقابت نظامی با روسیه و چین است. کاخ سفید در بیانیه راهبردی جدید خود اعلام کرده است: «برای حفاظت از مردم آمریکا و دفاع از قلمروی مستقل خود، حضور در قطب شمال را اعمال خواهیم کرد.» / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار