ناو هواپیمابر آمریکا خاورمیانه را ترک می‌کند-راهبرد معاصر
انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد

ناو هواپیمابر آمریکا خاورمیانه را ترک می‌کند

مقامات آمریکایی اعلام کردند ناو یو اس اس تئودور روزولت در حال ترک منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) است و به این ترتیب، اقدام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) برای استقرار دو ناو هواپیمابر نیروی دریایی در خاورمیانه طی چند هفته گذشته پایان می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 12
کد خبر: ۲۵۷۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، استقرار این ناو هواپیمابر را برای مدت کوتاهی تمدید کرده بود تا یو اس اس آبراهام لینکلن بتواند به منطقه برسد.

بر اساس گزارش‌های رسانه ای، دولت آمریکا به بهانه کمک به دفاع از اسرائیل در برابر حملات احتمالی ایران و نیرو‌های وابسته آن و محافظت از نیرو‌های آمریکای، حضور نظامی آمریکا در این منطقه را تقویت کرد.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرد: اکنون ناو یو اس اس تئودور روزولت در حال ترک منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) است.

مقامات آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند: روزولت مستقر در سن دیگو و ناوشکن یو اس اس دانیل اینویه امروز در منطقه فرماندهی هند و اقیانوس آرام حضور خواهند داشت.

تصمیم برای بازگرداندن ناو هواپیمابر روزولت در حالی اتخاذ می‌شود که جنگ غزه به مدت ۱۱ ماه به طول انجامیده و ده‌ها هزار نفر کشته شده اند و تلاش‌های بین المللی برای میانجیگری و برقراری آتش بس بین اسرائیل و حماس به طور مکرر متوقف شده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار