ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

تایوان در انتظار دریافت اف-۱۶ جدید از آمریکا

تایوان در انتظار دریافت اف-۱۶ جدید از آمریکا در حالی که تایوان انتظار دارد سفارش کامل ۶۶ فروند جنگنده اف-۱۶ جدید از آمریکا خود را تا سال ۲۰۲۶ تحویل بگیرد وزیر دفاع این کشور امروز پنجشنبه گفت به خاطر مشکلات نرم افزاری در دریافت جنگنده ها تاخیر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از چیو کواو چنگ وزیر دفاع تایوان اوایل ماه جاری میلادی گفت ۶۶ فروند جنگنده اف-۱۶ به دلیل اختلال در زنجیره تامین با تاخیر در ارسال از سوی آمریکا مواجه شدند اما امروز مشکل تاخیر در ارسال را به مسائل مرتبط با کنترل نرم افزاری پرواز نسبت داد.

آمریکا در سال ۲۰۱۹ فروش ۸ میلیاردی جنگنده های اف-۱۶ شرکت مارتین لاکهید به تایوان را تصویب کرد.این قرارداد که ناوگان اف-۱۶ تایوان را به بیش از ۲۰۰ جت جنگنده افزایش می دهد و بیشترین میزان در آسیاست برای تقویت دفاعی تایوان درصورت بروز هرگونه خطری از جانب چین در نظر گرفته شده بود.

وزیر دفاع تایوان در مصاحبه با خبرنگاران در پارلمان گفت: «تمامی ۶۶ فروند جنگنده اف-۱۶ تا سال ۲۰۲۶ به تایوان ارسال خواهند شد و دراین باره هیچ مشکلی وجود ندارد. »

شرکت لاکهید مارتین تاکنون دراین باره اظهارنظری نکرده است.

تایوان ۱۴۱ فروند جنگنده اف-۱۶ مدل Aو Bرا با اف-۱۶ مدل V عوض کرده و ۶۶ فروند جنگنده اف-۱۶ Vs جدید نیز سفارش داده است که مدل پیشرفته الکتریکی و سیستم های رادار و سلاح برای مقابله بهتر با نیروی هوایی چین دارد.

تایوان از سال گذشته درباره تاخیر ارسال سلاح از سوی آمریکا از جمله موشک های ضدهوایی شکایت دارد، چرا که کارخانه های تولیدکننده درحال تامین سلاح برای اوکراین هستند.

مایکل مک کول رئیس کمیته امورخارجی در مجلس نمایندگان آمریکا طی سفر ماه گذشته به تایپه گفت تمام تلاش خود را برای سرعت بخشیدن به ارسال سلاح به تایوان انجام داده است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار