رئیس جمهوری آذربایجان وارد مسکو شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

رئیس جمهوری آذربایجان وارد مسکو شد

رئیس جمهوری آذربایجان به دعوت همتای روس خود برای بررسی مسائل کاری وارد مسکو شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان به دعوت ولادیمیر پوتین، همتای روسی خود برای یک سفر کاری وارد مسکو شد. او در فرودگاه بین المللی Vnukovo-۲، با میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه و سایر مقامات این کشور دیدار کرد.

براساس گزارش آ‌ذرتاک، این درحالیست که میان باکو و ارمنستان یک دوره تنش به تازگی فرو نشسته است و روسیه که به عنوان نیروی حافظ صلح در میان این دو کشور مستقر است، دائما باکو و ایروان را به صلح دعوت می‌کند. این سفر نیز می‌تواند در راستای تلاش‌های روسیه برای ایجاد صلح میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان باشد.

شب گذشته «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان نیز برای یک سفر کاری عازم روسیه شد. نخست وزیر ارمنستان امروز پنجشنبه در نشست «شورای عالی اقتصادی اوراسیا» در «مسکو» شرکت خواهد کرد.

چندی پیش الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان ادعا کرد امضای معاهده صلح با ارمنستان حتمی است. علی اف همچنین تاکید کرد که مذاکرات با ارمنستان باید صلح بلندمدت در قفقازرا به ارمغان بیاورد.

پیش از این، نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان گفته بود با میانجیگری ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با برگزاری مذاکرات صلح در مسکو موافقت کرده است. روسیه پیش از این و در سال ۲۰۲۰ به برقراری آتش بس بین دو کشور کمک کرد، اما این توافق در نهایت به صلح پایداری منجر نشد و درگیری‌های مسلحانه در امتداد مرز کمابیش رخ می‌دهد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده