بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

خلجی:باید در برابر روایت‌های غلط دشمن، روایت درست از مسائل ارائه کنیم

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: با یک جدال نفس گیر در برابر روایت‌ها و پیام‌های دشمن که ارائه تصویر ناکارآمد از انقلاب اسلامی است، روبه‌رو هستیم، باید با توان و قدرت روایت درست از مسائل را ارائه دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۷۰

 به گزارش راهبرد معاصر؛ سپهر خلجی گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که نیاز است به آن توجه داشته باشیم، حوزه رسانه است. اگر نتوانیم درست روایتگری کنیم، ما را روایت می‌کنند. در ایامی قرار گرفته‌ایم که می‌بینیم، ادعای کذبی را به صورت پرحجم روایت می‌کنند تا این روایت باورپذیر شود و کاملاً هم هدف‌شان روشن است.

خلجی افزود: در آستانه شروع سال تحصیلی و ایام تلخ اغتشاشات سال گذشته، شاهد این هستیم که رسانه‌های غربی هدف‌گذاری کرده‌اند تا با جوسازی، فضای دانشگاه را ملتهب کنند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار داشت: رسانه یک جایگاه مهم و با اهمیت دارد و تمام کسانی که در جایگاه مدیریتی و در بخش‌های دولتی کار می‌کنند، باید به این موضوع توجه داشته باشند.

وی اضافه کرد: دولت بزرگ‌ترین تولیدکننده خبر است. به عنوان مثال اگر دولت را از فضای خبری حذف کنیم، چیزی برای خبر باقی نمی‌ماند و دولت بیشترین سهم را در تبادل اطلاعات و ارتباطات برعهده دارد. مقام معظم رهبری بحث امید را نقطه تمرکز خودشان مطرح می‌کنند و دولت باید بتواند امید مردم را ناامید نکند. راهبرد اصلی دشمن عصبانی کردن مردم است و ضروری است تلاش کنیم در مقابل نقطه‌ای که دشمن هدف‌گذاری کرده، با ایمان و امید در مقابل این هدف‌گذاری بایستیم.

خلجی اظهار داشت: با یک جدال نفس گیر در برابر روایت‌ها و پیام‌های دشمن که ارائه تصویر ناکارآمد از انقلاب اسلامی است، روبه‌رو هستیم، باید با توان و قدرت پردازش تصویر و خبررسانی و اثرگذاری ادراک مخاطب، ارائه درست از مسائل را ارائه دهیم.

یکی از مسئولیت‌هایمان بحث تبیین و اعتمادسازی و رفع شبهه است

خلجی گفت: افکار عمومی نقطه تمرکز جریان مقابل است، سال‌هاست آرایش رسانه‌ای دشمن تغییر کرده و علاوه بر نقاط ضعف ما به نقاط قوت‌مان هم حمله می‌کنند. به عنوان مثال بحث‌هایی مانند اربعین حسینی، بحث هسته‌ای و مردمی بودن از نقاط قوت ماست که دشمن روی این مسائل دست گذاشته است. همه ما در هر موقعیتی غیر از بخش تخصصی و مسئولیتی که داریم، یکی از مسئولیت‌هایمان بحث تبیین و اعتمادسازی و رفع شبهه است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار داشت: به گفته مقام معظم رهبری، موضوع شبهه بسیار مهم است، بسیاری از افراد بودند که قبل از انقلاب و بعد از انقلاب با سابقه مبارزاتی و سوابق درخشانی که داشتند، متأسفانه نتوانستند در مقابل شبهه مقاومت کنند و کمرشان شکست، لذا شبهه یکی از مسائل بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: در شهریور ۱۴۰۰ که دولت را تحویل گرفتیم، در شرایط سختی بودیم و کشور درگیر مرگ و میر‌های ناشی از بیماری کرونا بود و فضایی کاملاً ناامیدکننده کشور را فرا گرفته بود و دانشگاه‌ها و مدارس تعطیل بودند. شرایط طوری بود که حتی به کشور واکسن هم نمی‌دادند.

خلجی افزود: در آن برهه تورم ۶۰ درصد بود و در بدترین وضعیت دیپلماسی قرار داشتیم که خوشبختانه این مشکلات در کمترین زمان ممکن اصلاح شد و توانستیم هم واکسن تولید کنیم و هم واردات آن را داشته باشیم. در آن زمان روزانه نزدیک به یک میلیون نفر تزریق واکسن داشتیم و دانشگاه‌ها و مدارس بازگشایی شدند و تورم کاهشی شد و خوشبختانه فضای امید در کشور شکل گرفت و به سمت احیای تمام ظرفیت‌های از دست‌رفته حرکت کردیم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار داشت: رسانه توان تبیین دارد و سال گذشته شاهد بودیم از طریق رسانه چه بلایی بر سر ما آوردند. یکی از کارهای‌شان این است که در جامعه تغییر نگرش ایجاد کنند و اختلال در دانشگاه‌ها داشته باشند. سعی می‌کنند از رسانه برای مدیریت هیجان و احساسات و ایجاد یک گسست عاطفی استفاده کنند. سعی می‌کنند کاری کنند جوانان ما از ایرانی بودن خودشان، بدشان بیاید و جوانان را درگیر مقایسه کشور خود با سایر نقاط می‌کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار